Results 1 to 7 of 7

Thread: Tahoma Font Error??

  1. #1
    Constant Bitrate munkynpunky's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Norwich UK
    Posts
    131

    Question Tahoma Font Error??

    Hey,

    I have installed the Freedrive 0.9.exe software, but each time i use it, i get an error saying Tahoma is not installed!?

    So i upgraded to version 1. beta latest update, but same error. Completely unusable.

    So then i installed this on my second machine, and same error. What am i missing?

    Car Puter, 800Mhz Processor, 192MB Ram, Win XP Pro....

    Any ideas?
    Car is Dead, Hand is burnt - Let that be a lesson to me! never open the bonnet when you smell burning.

    http://www.digital-car.co.uk

  2. #2
    Constant Bitrate munkynpunky's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Norwich UK
    Posts
    131
    any ideas anyone?

    All the different versions of FreeDrive, installed on two completely different machines, and neither work??

    Any ideas??
    Car is Dead, Hand is burnt - Let that be a lesson to me! never open the bonnet when you smell burning.

    http://www.digital-car.co.uk

  3. #3
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,294
    no Tahoma??? what OS are you using? win95?
    try to install microsoft office that will install all the fonts for you

  4. #4
    Constant Bitrate munkynpunky's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Norwich UK
    Posts
    131
    The car puter is Win XP Home, with Office 2003 installed, and my home pc is Win XP pro, with Office 2007 Beta installed, and i've checked the fonts folder and tahoma is there.

    I have no idea why FreeDrive says this error!
    Car is Dead, Hand is burnt - Let that be a lesson to me! never open the bonnet when you smell burning.

    http://www.digital-car.co.uk

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    UK
    Posts
    102
    There are lots of people with this error - and from what I can see from an afternoon's searching - a solution has never been found.

    I'm in the same boat

    FD 1.0 with 12 April 2006 update
    XP Pro with no service packs installed
    Office 2003 also installed
    Tahoma is installed, and works with other programs

    I don't know if it's relevant (may well be!) but I don't have any maps yet - I'm still getting to grips with what software is available.

    Ian

  6. #6
    Constant Bitrate munkynpunky's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Norwich UK
    Posts
    131
    Quote Originally Posted by Vodkapete View Post
    There are lots of people with this error - and from what I can see from an afternoon's searching - a solution has never been found.

    I'm in the same boat

    FD 1.0 with 12 April 2006 update
    XP Pro with no service packs installed
    Office 2003 also installed
    Tahoma is installed, and works with other programs

    I don't know if it's relevant (may well be!) but I don't have any maps yet - I'm still getting to grips with what software is available.

    Ian

    Try installing VB6 SP6 from microsoft

    its cured my problems - if you cant get a cream for it, then try microsoft lol
    Car is Dead, Hand is burnt - Let that be a lesson to me! never open the bonnet when you smell burning.

    http://www.digital-car.co.uk

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    UK
    Posts
    102
    Thanks for the pointer.

    I tried this, but unfortunately it didn't make any difference.

    However I did change all references to Tahoma in the destinator.inf file to Arial.

    Now it loads - but I still get a "Map Load" error mesage saying Tahoma can't be found. If I click OK, everything starts OK and I get the demo map of London.

    One step forwards - but still working on a complete fix

    Ian

Similar Threads

  1. Font Tahoma not found
    By clemen in forum Map Monkey
    Replies: 18
    Last Post: 06-13-2009, 03:47 AM
  2. Headunit (Linux/Windows CarPC frontend) + initial screenshots
    By NoPistonPC in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 321
    Last Post: 08-24-2007, 03:57 PM
  3. StreetDeck Fonts
    By god_of_cpu in forum DigitalMods (Scripts / API)
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2006, 06:21 PM
  4. Font not found error message
    By tolisn in forum Software & Software Development
    Replies: 8
    Last Post: 11-23-2004, 02:24 PM
  5. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 07:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •