Announcement

Collapse
No announcement yet.

FS Lilliput 7" XGA Touchscreen 619GL-70NP NO SIGNAL

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • FS Lilliput 7" XGA Touchscreen 619GL-70NP NO SIGNAL

    I have this 7" lilliput lcd. Bought it new. Used for 2 weeks to setup. Turns on but I get the white screen. Don't know whats wrong. Think its faulty ribbon cable. Also one of the plastic clips that holds the ribbon is broken. Its simillar to this

    http://www.mp3car.com/store/product_...products_id=33

    Selling for $150 shipped to anywhere in USA. Or if anybody can fix it, I'm ready to pay.
    Current project ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■___ 85%
    Xenarc 700TS, Mobile Athlon 1GHz, Soyo K7VME, 30Gb HD, Slimline DVD drive, TB Santa Cruz, Opus 120W
    Holux G210

    03 Acura TL, Zapco & Precision Power amps, Adire Koda comps & EDesign 12" sub.

  • #2
    you have pm

    Comment


    • #3
      Originally posted by Motorcity
      you have pm
      Check your email. thx
      Current project ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■___ 85%
      Xenarc 700TS, Mobile Athlon 1GHz, Soyo K7VME, 30Gb HD, Slimline DVD drive, TB Santa Cruz, Opus 120W
      Holux G210

      03 Acura TL, Zapco & Precision Power amps, Adire Koda comps & EDesign 12" sub.

      Comment


      • #4
        bump????
        Current project ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■___ 85%
        Xenarc 700TS, Mobile Athlon 1GHz, Soyo K7VME, 30Gb HD, Slimline DVD drive, TB Santa Cruz, Opus 120W
        Holux G210

        03 Acura TL, Zapco & Precision Power amps, Adire Koda comps & EDesign 12" sub.

        Comment

        Working...
        X