Announcement

Collapse
No announcement yet.

Popup when replying or starting a new thread

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Popup when replying or starting a new thread



    This has never happened before.

    In addition, the button in the editor for VIMEO tags has no image.
    I don't know if that's related to this B.S. or not.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  • #2
    Definitely a problem. I usually use quick reply, but just tried what you did and got a popup asking me to log into some page or something....
    Originally posted by ghettocruzer
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

    Comment


    • #3
      I noticed this too..... Its to some crazy site. I dont have this pop up in IE8, but I have it with Google Chrome. Why do people love attacking MP3car with all these forum viruses!
      Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

      1X Ainol Novo Flame Tab
      4X MK808b
      3x Perixx Touchpads
      3x 7 inch Screens
      1X 7 inch motorized Screen
      1x Win 7 PC

      Comment


      • #4
        I don't think it's a virus or an attack.
        I think something in the configuration on the forums related to a vBulletin plugin got jacked up somehow.
        Have you looked in the FAQ yet?
        How about the Wiki?



        Under normal circumstances, a signature would go here.

        Comment


        • #5
          Originally posted by DarquePervert View Post
          I don't think it's a virus or an attack.
          I think something in the configuration on the forums related to a vBulletin plugin got jacked up somehow.
          I personally think its an attack. Why would a faulty plugin lead to a shady private site unless it got hacked.

          Comment


          • #6
            Hmm, not happening for me - but is for Sean. Odd that this is just after the forums going down.
            Suggestions or Comments on the forums? Post here.

            mp3Car store order questions or products that you would like to sell on the store? Email store @ mp3car.com

            Feel free to pm me if you:
            • Have a general comment on mp3Car's products or services
            • Have a product you would like to have tested by the mp3Car community
            • Have a file you would like mp3Car to host
            • Have a cool idea that would improve the forums

            Comment


            • #7
              Got it fixed. The vimeo icon was being hot linked to a site that has its images protected.

              Comment


              • #8
                Originally posted by majasticmoose View Post
                I personally think its an attack. Why would a faulty plugin lead to a shady private site unless it got hacked.
                Originally posted by optikalefx View Post
                Got it fixed. The vimeo icon was being hot linked to a site that has its images protected.
                That's why.
                Have you looked in the FAQ yet?
                How about the Wiki?



                Under normal circumstances, a signature would go here.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by DarquePervert View Post
                  That's why.



                  oops!

                  "Hope for the best, plan for the worst."
                  Head of CIA in some action movie (Bourne Ultimatium?)

                  Andrew

                  Comment

                  Working...
                  X