Announcement

Collapse
No announcement yet.

mp3car homepage error (redirecting wrong?)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mp3car homepage error (redirecting wrong?)

    Just got this using chrome when going to this through the address bar: www.mp3car.com.

    Firefox works just fine (not sure of the version though).
    Attached Files
    Current Worklog: TBA - '05 Rav4 (Mobo Dead).
    www.rav4world.com - Forums for Rav4 owners
    www.flavorfeasts.com - Cooking website/forums
    -Basic forums live atm, come contribute!

  • #2
    I was getting that yesterday till about noon using IE but all good after that. SNO

    Comment


    • #3
      Same here but just got it a few minutes ago by accessing the top domain.

      Comment


      • #4
        yes not many peoples notice that the main domain don't works?
        only mp3.com don't redirect correctly, same error "current directory is /usr/local/apache/htdocs "

        Comment


        • #5
          Maybe it's time servers used Windoze.


          Just kidding!



          .... Actually I could mention a certain national telco...
          I was going to shut down their entire Data Network web service because the order came through that we were NOT to use free or unpaid or "professionally unsupported" applications. Ha!.
          I think they are still using Apache.
          But that's another story about big corporations and management stupidity.

          Comment


          • #6
            Yeah I got that too when I wanted to update my worklog.
            Just a thought but maybe it's time to move the servers to the cloud.
            2002 Chevrolet Avalanche
            Gigabyte Z97 mITX Intel Mobo, 8GB RAM, Intel Core i5-4590S 3.0GHz Proc, 320 GB Hard Drive, Dual 12' VGA HDMI DVI touchscreen monitors,....
            http://www.mp3car.com/show-off-your-...avalanche.html

            Comment


            • #7
              Clouds don't have static addresses!

              Comment


              • #8
                just an fyi, we had a problem with our DNS which should be fixed now.

                Comment

                Working...
                X