Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cant edit post in FireFox

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cant edit post in FireFox

    when you click the edit button to edit a post, everything appears normal, till you click the save button. Nothing happens. Ive tried this a few times and it never will save my changes to the post if im using firefox. I can create the post in firefox fine, but i have to use Opera to edit the post.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  • #2
    actually, none of the edit buttons work in firefox. Save, Go Advanced, Delete, and Cancel all do not work.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

    Comment


    • #3
      It works for me in firefox but its EXTREMELY SLOW when hitting save...
      1990 Jeep Cherokee
      2000 VW Golf TDI 4dr
      2005 VW GTI MKIV - SOLD

      Comment


      • #4
        Originally posted by WebDog
        It works for me in firefox but its EXTREMELY SLOW when hitting save...

        Comment


        • #5
          I have a strange problem w/ firefox too... it lets me edit & post edit.... but right after the up & down scroll buttons don't work in that window anymore from the keyboard..... page up & down go out too.... if I switch tabs it then works sometimes

          testing edit...............
          MY NEWEST INSTALL:modded infiniti fx with big screen

          first windows carpc install........my liquid cooled LVDS screen :D

          Comment


          • #6
            Originally posted by WebDog
            It works for me in firefox but its EXTREMELY SLOW when hitting save...
            PowerVoice v1 | NaviVoice Source
            GammaControl v2.4
            SKINbedder v3

            1995 Lexus SC300

            Comment


            • #7
              No problems using FF on my end with XP.
              Originally posted by ghettocruzer
              I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
              Want to:
              -Find out about the new iBug iPad install?
              -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

              Comment


              • #8
                Originally posted by Bugbyte
                No problems using FF on my end with XP.
                I am using FF now and have no problem with the edit buttom or anything.

                Comment


                • #9
                  Seems fine for me... what version of FF?
                  TruckinMP3
                  D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

                  Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

                  Read the FAQ!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by WebDog
                    It works for me in firefox but its EXTREMELY SLOW when hitting save...
                    Installed
                    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
                    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
                    Lilliput 7" - Rikaline 6010
                    [00000000000001100010-] 98% Completed

                    Check Out My Install!!!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by TruckinMP3
                      Seems fine for me... what version of FF?
                      1.5 Beta 2.
                      PowerVoice v1 | NaviVoice Source
                      GammaControl v2.4
                      SKINbedder v3

                      1995 Lexus SC300

                      Comment


                      • #12
                        Try this fix listed in the Announcements section:

                        http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=61400

                        This should fix all the issues addressed so far in this thread. If it doesn't, please let me know and I'll look into it.

                        -p.

                        Comment


                        • #13
                          just edited my post up in the thread....after clearing the cache...... same thing.... loose up & down keys...... if I click on the quick reply window then go back to the main window it then works though..... weird
                          MY NEWEST INSTALL:modded infiniti fx with big screen

                          first windows carpc install........my liquid cooled LVDS screen :D

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by turbocad6
                            just edited my post up in the thread....after clearing the cache...... same thing.... loose up & down keys...... if I click on the quick reply window then go back to the main window it then works though..... weird
                            That's because the page you are on still has the old CSS until you reload it.

                            It's best to clear your cache, exit your browser, and then restart. I'll update the announcement page to reflect this.

                            -p.

                            Comment


                            • #15
                              did that.... didn't try a reboot, but I cleared then exited....
                              MY NEWEST INSTALL:modded infiniti fx with big screen

                              first windows carpc install........my liquid cooled LVDS screen :D

                              Comment

                              Working...
                              X