Announcement

Collapse
No announcement yet.

Answer a Riddle and win a Gmail account!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Answer a Riddle and win a Gmail account!

    OK...here goes.

    First 5 people to PM the correct answer and thier current email addy gets a gamil invite.

    3 traveling salesman have to stop for the night while on the road. They stop at a hotel and decide to share a room to split the cost up. They are informed the price of the room is $30. So they each had the man behind the counter a $10 bill.

    Later that night the manager stops in to check in on things and notices that there is a error. The prices of rooms had dropped from $30 to $25 dollars. So the manager hands the bell-hop 5 $1 bills. He tells him to go and give the salemen thier refund.

    On the way to the salemens room the bellhop decides that splitting $5 between 3 people is too hard. So the bell-hop decides to pocket $2 for himself. He then gives each salesman back $1.

    Here is the question.

    Each salesman paid $10 and recieved $1 back. That makes for $9 each that the salemen paid. But remember that the bell-hop took $2. So $9 times 3 people is $27....plus the $2 the bell-hop took and that added to the $27 is $29. What happened to the other dollar?

    Here is the math by itself:
    9x3=27
    27+2=29


    Figure out where the last dollar went and get a gmail account....don't forget...PM only for answers...don't post them here. And make sure and include the email account to send the invite too.

    Have fun.

  • #2
    hmmm this reminds of the one where 3 guys go to an electrical store to but a tv costing 30, they each pay 10, manager makes a mistake tells the sales assitant its reduced to 25 , gives him the 5 to give back, he pockets 2, and gives the 3 guys 1 each.
    10-1 3 times = 27
    2 in pocket! = 29 huh??
    Just differnt wording same riddle!
    Co Develper of A.I.M.E.E Automotive Intelligent Multimedia Entertainment Engine
    www.aimee.cc

    Comment


    • #3
      Heh same one....I have never heard the different wording but it all works the same....

      Also...I have the first correct answer...Jol has responded correctly.

      Sounds like DanceHeaven will have a gmail account too if he PM's me =)

      Comment


      • #4
        Originally posted by Shayughul
        Heh same one....I have never heard the different wording but it all works the same....

        Also...I have the first correct answer...Jol has responded correctly.

        Sounds like DanceHeaven will have a gmail account too if he PM's me =)
        Thanks for the offer but i just got one anyway
        Co Develper of A.I.M.E.E Automotive Intelligent Multimedia Entertainment Engine
        www.aimee.cc

        Comment


        • #5
          down to 3 accounts now. DarquePervert and Jol have both correctly answered the Riddle....

          Comment


          • #6
            Down to 1 invite left....tbird2340 and riddle14 are the latest winners.

            Next correct PM gets the last Gmail invite I have.

            Comment


            • #7
              Motorcity got he last account....thanks for playing all =) feel free to talk about the answer now if anybody is curious or stuck on it. At least 5 guys on here can help you out with an answer =)

              Comment


              • #8
                They paid $27 for the rooms, counting the two stolen by the bell-hop. You counted the $2 twice.

                Comment


                • #9
                  They initally paid $10 each.
                  In reality, they paid $8.34. But the bell-hop took $2.

                  3 * 8.34 ~ $25


                  $25 for the room
                  3 in change given to the saleguys
                  + 2 pocketed
                  ----------
                  $30

                  no money lost
                  "I'm going back to Cali(Iraq), Cali(Iraq), Cali(Iraq), I'm going back to Cali(Iraq), Cali(Iraq), Cali(Iraq), I know so!!!!" Now I'm here!!

                  By "ToneRiddle"

                  Comment


                  • #10
                    Heres my version...

                    Initially all 3 salesmen paid $10 each :
                    3x10 = 30

                    But each one received $1 back so in effect they only paid $9 each :
                    3x9 = 27

                    The bell hop took $2 :
                    27-2 = 25

                    The hotel get the $25


                    25+2 = 27 = The total paid by the salesmen, so no money is lost


                    Here is the math by itself:
                    9x3=27
                    27+2=29


                    ITS WRONG and a trick

                    Comment

                    Working...
                    X