Announcement

Collapse
No announcement yet.

1993 Lexus SC300 - Carputer Installed

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 1993 Lexus SC300 - Carputer Installed

    Special thanks to ACleanSC4 for helping me with most the install and to jgdynamics for telling me how he mounted the monitor in the SC.

    Here are the pics. My goal which I'm sure is everyone's goal is to keep everything looking stock. I don't have any pics of it working because I fried the HDD using a IDE to USB converter.

    I originally installed it straight in my glove box without much modifying. I noticed using my usb flash drive was a pain to use because the usb ports were hard to get to so I put them in front. I also notice the glove box was getting a little hot and was afraid that it was affecting performance so I put in a 80mm fan. Lastly roadrunner would freeze sometimes and I had to use a pin to short the reset pins... kind of ghetto so I added a reset button.








    Yes I have snowflake pajamas. I got them from Old Navy, you can get your own pair for like 5 bucks... lol.


    Ignition switch.


    Here it is in my glovebox.





    Thanks for looking!

  • #2
    Lookin' clean! Glad to be of help...now if I can only get off my butt and start my next one...
    Lexus SC400
    Subaru WRX Wagon

    Comment


    • #3
      nice!! sorry i couldnt be around for the actual install... but it looks great!

      Comment


      • #4
        Nice install! I'd like to do that in my LS400, but I think I need my headunit.

        How did you connect the audio? How do you control volume?

        Comment


        • #5
          Did a little fabricating so that I could tuck my keyboard in my ash tray. Took a few pics of my modded glovebox while everything is apart.

          Now you see it...




          Now you don't...


          My glovebox:









          My HDD is still MIA but here's a pic of CMOS.

          Comment


          • #6
            Might be hard to tell but I cleaned up the glove box a lot to improve air flow.

            Before:


            After:

            Comment


            • #7
              That's a nice clean install. You're convincing me to put mine back into the glove box, it's almost perfect in there.

              Your HD will be ready soon too! By this weekend for sure!! =)
              Lexus SC400
              Subaru WRX Wagon

              Comment


              • #8
                Looks good. I always wondered about this on SCs... what's that thing on the right of screen?

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Cutrara View Post
                  Looks good. I always wondered about this on SCs... what's that thing on the right of screen?
                  It's a cupholder.

                  Comment


                  • #10
                    Nice work. Looks real clean. Stuffed my pc in the glove box as well. lol

                    -Smitty
                    CarPC is up and Running

                    Comment


                    • #11
                      Hey did you get any interferance on your screen?
                      I have black wavy lines on my vga screen and on my headrest tv's and it's shaky and also slight engine whine.

                      I have mine just like yours, 8" vga and headrest tv's on the composite out. I have a usb hub under the glove box. Please help and thanks for inspiring me. I plan to get an 80mm fan now.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Morpheus2010 View Post
                        Hey did you get any interferance on your screen?
                        I have black wavy lines on my vga screen and on my headrest tv's and it's shaky and also slight engine whine.

                        I have mine just like yours, 8" vga and headrest tv's on the composite out. I have a usb hub under the glove box. Please help and thanks for inspiring me. I plan to get an 80mm fan now.
                        I'm not getting interference at all. Make sure your video drivers are current and all the wires a plugged in tightly. Sometimes if it's loose it may cause the things you described.

                        As for the engine whine you can troubleshoot it by reading the following:

                        http://www.mp3car.com/vbulletin/advf...iew&advfaqid=8

                        I'm glad I was able to inspire you.

                        Comment

                        Working...
                        X