Announcement

Collapse
No announcement yet.

2002 Sunfire, Oldschool ghetto rig

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2002 Sunfire, Oldschool ghetto rig

    My 262mhz Cyrix MII carpc.

    HD44780 LCD screen, 6gb hard drive, Windows 2000, USB keypad, Netgear USB 802.11b, plays songs, switches playlists like a cd changer, what more do you need?

    OKay, it's ghetto as crap.


    The pictures attached are:
    -My new/ used 2002 Sunfire
    -USB wifi adapter with parabolic ALUMINUM FOIL antenna
    -Old box installation in my Bronco II
    -New Installation Photo; Temporary box mount for my LCD, using a USB keypad




    http://phillip.darktech.org/mp3box/mp3box.htm if you want to see full specs
    Attached Files
    -Phillip

  • #2
    Did you have any problems in the Bronco II from the bass tube being pointed at the CPU?
    [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]Tektility

    Comment


    • #3
      no, no problem at all. Actually the vent was pointed at the PC, but it was only 8" and 250 watts...
      -Phillip

      Comment


      • #4
        There you go. So much for excess vibration!
        [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS]Tektility

        Comment


        • #5
          oh shoot!! thats the same inverter i have cept its 350 watt. but for some reason it wont power my 120 watt PSU!!!
          did you mod it in anyway?
          new fuses etc?
          i really want to use my old pc in my car

          Comment


          • #6
            What prog are you using to play mp3's?
            Nice install...it doesn't matter if it's ghetto.
            By the way, are you a member of j-body.org? If not, you should check it out. I'm about to put together my system in a 2002 sunfire. Keep up the good work!

            Comment


            • #7
              Nope....... just a 400 watt inverter. I think each outlet can only handle 200 because there is a fuse for each one. I could be wrong. My pc only draws around 60 watts. I don't know why it wouldn't power your psu. Does it even try to run?
              -Phillip

              Comment


              • #8
                not a member of jbody, but I'll check it out.

                Here's what I'm using now:
                Winamp 2.9

                plugins: winamp keycontroller, song Resumer, Playlist changer
                -Phillip

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Talldude4evr
                  Nope....... just a 400 watt inverter. I think each outlet can only handle 200 because there is a fuse for each one. I could be wrong. My pc only draws around 60 watts. I don't know why it wouldn't power your psu. Does it even try to run?
                  yea it does run. i myplaystion 2 runs fine. however right wheni plug in my CPU the red light comes on and it shuts off. ive tried it just by itself too and the same thing happens. i think i heard somewhere thatyou need to modify PSUs to use with an inverter but im not sure.
                  the PSU does work though it works fine with my house outlets.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by dannn
                    yea it does run. i myplaystion 2 runs fine. however right wheni plug in my CPU the red light comes on and it shuts off. ive tried it just by itself too and the same thing happens. i think i heard somewhere thatyou need to modify PSUs to use with an inverter but im not sure.
                    the PSU does work though it works fine with my house outlets.
                    Probably a noisy inverter. Line noise will prevent the PSU from allowing the computer to fire up. That's probably the mod you heard about: removing the filter circuit to allow it to ignore line noise (which is a dangerous thing to do, from the PSU's standpoint).
                    The ALEXIS Project
                    MP3---VIDEO---GPS---REARVIEW---OBD---SKINNING
                    Color Coding :
                    DONE / MOSTLY DONE / BASE FEATURES / WORKING CONCEPT / NO CODE COMPLETED

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by deadweasel
                      Probably a noisy inverter. Line noise will prevent the PSU from allowing the computer to fire up. That's probably the mod you heard about: removing the filter circuit to allow it to ignore line noise (which is a dangerous thing to do, from the PSU's standpoint).
                      hmmm interesting however i think it is more on the inverters side. because the inverter just goes into overload/low battery mode when i PLUG IN the PSU not when i turn it on, it wont even do that.

                      Comment


                      • #12
                        Not ghetto at all!
                        The most ghetto setup on these boards so far is my Nissan Maxima 1982 setup.
                        00 Saturn SL2, boosted @ 8 psi - CarDomain
                        Newest install - my quickest ever
                        My 2nd carputer - b4 I broke the touchscreen
                        My very first carputer - voted the most ghetto

                        Comment

                        Working...
                        X