Announcement

Collapse
No announcement yet.

T3 Mute button not working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • T3 Mute button not working

    after my upgrade to wmp11 the mute button is not working

  • #2
    Are you talking about the mute within SD? Or on the T3? What version of SD are you running?

    Also, how did you manage to split your T3 components on your install? Did you find an extension for the Monitor/CPU cable?

    Scot

    Comment


    • #3
      i'm running 1098 and the mute button (on the monitor front) was working when i first upgraded to 1098 but after wmp11 it stopped.

      it was a nightmare splitting that unit up into two, i could connect the rca wires, but i use and external amp for the car speakers. I had to rig the special connector with electrical tape and wire ties to get it to stay together during the install. I will ge adding a centre channel soon, so i will use one side of the t3s amp to drive it.

      Comment


      • #4
        Maybe you need to reinstall the DF&COM drivers for the Infill front panel?

        So you found an extension cable for the CPU/Monitor connection? Based on the separation in your car, I have to imagine you used some sort of extension cable?

        Scot

        Comment


        • #5
          no extension the units are about a foot apart in the back.

          Comment


          • #6
            Wow I wouldn't have guessed you could stretch it that far. That must have been a nightmare to install. heaven help you if you have to pull it out!

            Scot

            Comment


            • #7
              i have to take it out to change the cmos battery, my time does not keep. While im in there i will upgrade the ram.....

              Comment


              • #8
                ...and why not the hard drive while you're at it...
                Infill T3 with Infill Station
                2007 Hyundai Sonata

                Comment


                • #9
                  I might Just do that......

                  Comment

                  Working...
                  X