Announcement

Collapse
No announcement yet.

Music Videos Not Playing HELP!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Music Videos Not Playing HELP!

    I havent used my carpc in about a year and a half and yesturday I instaled it back in the car. well i updated my music videos and almost every new video i try to play in road runner it wont work. the music from the videos play but there is no video. is that something i have to do with winamp like update it or something else? all these videos are avi and they worked great on my home desktop. any ideas? thanks for the help!

  • #2
    codecs
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

    Comment


    • #3
      where should i download them from?

      Comment


      • #4
        anyone?

        Comment


        • #5
          K-lite codecs have a good free pack
          Fusion Brain Version 6 Released!
          1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
          30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
          15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
          Buy now in the MP3Car.com Store

          Comment


          • #6
            Originally posted by 2k1Toaster View Post
            K-lite codecs have a good free pack
            Klite FTW!
            [98%]

            Comment


            • #7
              yeah i was just going to post up that i did some research and k-lite package worked great! All the vids work now. Thanks!!

              Comment

              Working...
              X