Announcement

Collapse
No announcement yet.

VSTHOST, VAC mapping issues

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • VSTHOST, VAC mapping issues

    Welp im stumped, here is my issue Help PLEASE


    I have two usb soundcards.

    a) and older emagic A26 (single analog input, six analog outputs) and,
    b) gigaport AG (8 analog outputs)

    I have installed

    a) ASIO4ALL (since neither have any dedicated ASIO drivers)
    b) VSHOST
    c) VAC

    okay step 1 once I install ASIO4all, and have the unit chosen in windows sound as main device I get SINGLE STEREO output on both units (nothing out of the remaining rca outputs)

    in ASIO4ALL, I cant activate the outputs (even though I get the single stereo output in foobar and winamp--choosing ASIO4all as the output)


    now step 2 install VAC, all outputs are now seen

    here are the steps ive taken nothing seems to output all six(or 8 channels)

    a) I can choose VAC1 as the main output in windows,

    *choose two cables
    *VAC1 range 1:2
    *VAC2 Range 1:6
    *VSTHOST devices/wave INPUT set as VAC1
    *VSTHOST devices/wave OUTPUT set as ASIO4ALL
    *buffer 512 t 2048 (doesn't change anyting)
    *Assign inputs set to VAC1:1 and VAC 1:2
    *Assign outputs to VAC 2:1, 2:2, 2:3, 2:4, 2:5, 2:6

    audio repeater set to imput VAC 1 output VAC 2 , set to start

    I still only get a SINGLE STEREO output

    now at this point no matter what I do I cant get ANY output out of the remaining set of rcas on either unit


    please offer any help id appreciate it
Working...
X