Announcement

Collapse
No announcement yet.

Annoying Static Noise and whinning when car running

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Annoying Static Noise and whinning when car running

    I've been working on my install and have had this annoying whinning noise and static noise coming from the speakers when the car was started.

    I've tried properly earthing the Screen, wiring directly to the Battery as may have been a current problem...... Nada!!!! Still that annoying noise.

    Now I had unplugged the screen usb and had to use my really old ****ty mouse to make some changes (as I left the usb one at work) And guess what!!


    NO MORE STATIC OR WHINNING NOISE!!!!!!

    Don't know why but plugging the mouse in got rid of it!!!!!
    Its down!!!! Sold the Golf so took it out, it's still alive but not installed.

    Progress [-----------] 0%
    Who the Daddy Iz!

  • #2
    so wait....you are saying that because you had noise in your car stereo system, you thought it was the screen?

    it's probably that you had a bad ground somewhere and by pluggin in the mouse you're giving it somewhere else to go......???
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

    Comment


    • #3
      Yes as strange it may sound, thats exactly what happened!!!!
      Its down!!!! Sold the Golf so took it out, it's still alive but not installed.

      Progress [-----------] 0%
      Who the Daddy Iz!

      Comment

      Working...
      X