Announcement

Collapse
No announcement yet.

M10000 and two amps

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • M10000 and two amps

    Hi!

    I've just managed to make my m10000 mobo work. I power it with m2-atx. And now i would like to have sound in my car.

    The m10000 has a line in, line out and microphone How could i connect two two-channel amplifiers to it. The first of the two amps powers my 4 speakers and the second one powers the woofer...so i have two L and R chinch cables.

    Where to connect all of those cables.
    carcomputer.si

  • #2
    Y cables or a crossover
    Take my advice: Do not try to build a system that includes EVERY feature. Start with the basics, build it to a bug free state, and THEN add on.

    Comment


    • #3
      Search?

      http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=32430

      one of those very basic of questions that's been covered so many times that there's a FAQ for it...
      Jan Bennett
      FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

      Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

      Comment


      • #4
        Oh sorry forgot it was there :P
        carcomputer.si

        Comment


        • #5
          so that means you had already read that thread yet you still posted this one?

          lol
          Jan Bennett
          FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

          Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

          Comment


          • #6
            Yes, but it is quite some time from when i read it. And i knew i've read it somewhere and just couldn't find it...was looking at the wrong place.
            carcomputer.si

            Comment


            • #7
              Ok i did it...i connected it all. And it works too. I have another problem now...I have a 7" TFT non-touchscreen...and i bought an ATI Remote Control II to control the Windows. So, here is the problem...whenever i move the "mouse" (that little sponge on the remote that is used to control the mouse) i hear this noises. These noises are heard all the time but when the mouse is moved it is louder...where could the problem be?
              carcomputer.si

              Comment


              • #8
                ground loop

                now that you know the term, you know what to do!

                Jan Bennett
                FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

                Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

                Comment


                • #9
                  your replies crack me up sometimes
                  New System in progress:
                  M10k
                  Phaze TD1500 ~> Dynaudio MD130
                  Phaze TD1500 ~> Seas g18rnx/p
                  Zapco Ref 500.1 ~ 12" tc-9
                  Behringer DCX2496 ~ Envision Electronics psu
                  Transflective Xenarc

                  My Car Pc Install
                  My Boat Pc worklog

                  Comment


                  • #10


                    glad I can at least be entertaining, if not only annoying
                    Jan Bennett
                    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

                    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

                    Comment

                    Working...
                    X