Announcement

Collapse
No announcement yet.

problem with remote and IRMan

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • problem with remote and IRMan

    my system in my car has ran great up to this point. all of a sudden winamp gives that message "unable to initialize infrared device, check com port blah blah blah". i check all connections and try again. no luck, try the other com port, no luck. reinstall the infrared plugin. its somethin like GenIR. still no luck. played around with settings then all of a sudden it works again.. but now, either it wont take new remote settings or its not working right. i go to configure it and press the button for next track, and it does recieve the signal and accepts it. however, when i get back out to the main winamp window, that button dont work.. all the numbers, fast forward, play stop still works.. just now my volume up/down and my next/previous track dont work. I dont think its the remote since when i push the button the remote config program does get the signal and accepts it.

    any ideas or anyone know of a newer GenIR version? i dont want to switch to another IR program as this one has been working wonderfully the last 2 years..
    thanks

    tim
    99 ram 5.9 turbo
    P4 2.0, MicroATX, Audigy2nx, Monster Cable / Alpine.
    Coming soon: Indash motorized, 5.1, dvdrw, gps, bluetooth, wifi, and more!

  • #2
    yeah i wish they would update irman with a usb version of some sort...its the only winamp plugin/remote that works well for direct track access
    Alex
    90 300zx twinturbo conversion
    Epia C3, 512 ram, syntax mobo, 80 gig WD, Mediacar, GPS w/Routis, all behind drivers seat, 7in Lcd Lilliput VGA with Touch, wireless adapter for stumbling, Consult ODB1 adapter and data scanner.

    Comment

    Working...
    X