Announcement

Collapse
No announcement yet.

D945GCLF2 Sata problems

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • D945GCLF2 Sata problems

    I have this board (the non s-video out one) and a WD 160gb sata drive hooked up to it, but Windows is showing that the drive is in Multi-Word DMA 2 mode instead of DMA 5 or 6. This is an extremely slow speed! Has anyone else had this issue? I've been unsuccessful in finding anything online specifically pertaining to this board/problem.

    I've tried reinstalling the drivers and nothing changed.

  • #2
    Originally posted by nitefallz View Post
    I have this board (the non s-video out one) and a WD 160gb sata drive hooked up to it, but Windows is showing that the drive is in Multi-Word DMA 2 mode instead of DMA 5 or 6. This is an extremely slow speed! Has anyone else had this issue? I've been unsuccessful in finding anything online specifically pertaining to this board/problem.

    I've tried reinstalling the drivers and nothing changed.
    What about in the BIOS?
    "Live Free!!!...It's all about Open Source"
    Recent Proj
    Old Proj II
    Old Proj I
    YouTube:Project Videos
    Homepage: HexxWorld.net
    Twitter:http://twitter.com/hexxamillion

    Comment


    • #3
      yes you should be able to set the bios to ultra dma 5, for the drive if you post a pic of you intial bios screen(after pressing F2 or Del) i should be able to tell you excatly how to do this

      Comment

      Working...
      X