Announcement

Collapse
No announcement yet.

pci card issue

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • pci card issue

    I purchased a PNY PCI graphics card so I can run 2 monitors. I get the dos and windows logo to display. But after that I get a black screen. If I boot in safe mode I get to the main screen. Called PNY and they said that the pc needs a 250 watt power supply, I am running a M2 - ATX CARPUTER CAR PC 160W DC to DC. Do I have to update my power supply?
    01 Burb
    http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

  • #2
    Originally posted by diggla View Post
    I purchased a PNY PCI graphics card so I can run 2 monitors. I get the dos and windows logo to display. But after that I get a black screen. If I boot in safe mode I get to the main screen. Called PNY and they said that the pc needs a 250 watt power supply, I am running a M2 - ATX CARPUTER CAR PC 160W DC to DC. Do I have to update my power supply?
    is the num lock LED working during black screen? if its ok, then the computer is not hanging... onboard video might be initialized in windows even though the PCI card is selected in BIOS setup - try to connect a monitor to both the PCI card and to the onboard VGA and see what happens...
    "case": Skoda Superb Elegance 1.8T
    Asrock G41MH-GE, E2180 2GHz dualcore, 1024MB DDR2/800, Samsung F1 750GB/7200RPM/32MB, M4-ATX, Lilliput FA1011 HDMI touchscreen, ASUS Xonar DG PCI, homemade Quectel L10 USB GPS

    Comment


    • #3
      im able to hook up the dash monitor to the onboard video card and get picture
      01 Burb
      http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

      Comment


      • #4
        Originally posted by diggla View Post
        I purchased a PNY PCI graphics card so I can run 2 monitors. I get the dos and windows logo to display. But after that I get a black screen. If I boot in safe mode I get to the main screen. Called PNY and they said that the pc needs a 250 watt power supply, I am running a M2 - ATX CARPUTER CAR PC 160W DC to DC. Do I have to update my power supply?
        PNY answered your question for you.
        Have you looked in the FAQ yet?
        How about the Wiki?



        Under normal circumstances, a signature would go here.

        Comment


        • #5
          yes did some more reading and found my answer, not the one I wanted but none the less got one.
          01 Burb
          http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

          Comment


          • #6
            Originally posted by diggla View Post
            im able to hook up the dash monitor to the onboard video card and get picture
            is the PCI card listed in device manager? and check the display settings on control panel, if there are some disabled output device...
            "case": Skoda Superb Elegance 1.8T
            Asrock G41MH-GE, E2180 2GHz dualcore, 1024MB DDR2/800, Samsung F1 750GB/7200RPM/32MB, M4-ATX, Lilliput FA1011 HDMI touchscreen, ASUS Xonar DG PCI, homemade Quectel L10 USB GPS

            Comment


            • #7
              Originally posted by DarquePervert View Post
              PNY answered your question for you.
              its the easiest answer to get rid of another questions... but not necessarily true
              "case": Skoda Superb Elegance 1.8T
              Asrock G41MH-GE, E2180 2GHz dualcore, 1024MB DDR2/800, Samsung F1 750GB/7200RPM/32MB, M4-ATX, Lilliput FA1011 HDMI touchscreen, ASUS Xonar DG PCI, homemade Quectel L10 USB GPS

              Comment


              • #8
                i'll play around with it some more tomorrow, been tryin to rap up the house and work on the truck at the same time.
                01 Burb
                http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

                Comment


                • #9
                  plug a regular power AC power power supply into it and see if it boots up properly - that'll tell you right away if PNY is right or its another issue

                  Comment


                  • #10
                    that does sound right, but my new problem is pc turns on but i get no beeps or display. not even bios. Thats threw the onboard video card and the pci removed. Tried hooking up a old power supply still got nothing.
                    01 Burb
                    http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

                    Comment


                    • #11
                      running windows xp pro, motherboard Jetway VIA C7 1.5G Mini-ITX Motherboard - J7F2WE1G5D,1GB 240pin DIMM DDR2 PC2-5300 667MHZ
                      WD 250 GB WD2500AAKS SATA300 16mb 7200rpm
                      M2 - ATX CARPUTER CAR PC 160W DC to DC PSU
                      01 Burb
                      http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

                      Comment


                      • #12
                        This is my 5th post on the M2/M4's tonight...
                        Try a regular AC/DC ATX PSU on your setup...I bet you anything it works fine!
                        Spend a little more money and get an OPUS.

                        Comment


                        • #13
                          just had my motherboard take a dump on me, in the process of ordering a new one with a dual vid output. friggin sucks
                          01 Burb
                          http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

                          Comment


                          • #14
                            Got the card to work with a new board. Using the card for dual monitor vga output. Both screens are a liluput 7". Using nvidia control panel and have them set ans dual monitor still not getting video to play to second monitor using roadrunner. Roadrunner is setup for dualmon true.
                            01 Burb
                            http://www.mp3car.com/vbulletin/work...-suburban.html

                            Comment

                            Working...
                            X