Announcement

Collapse
No announcement yet.

BSOD Internal power error.....what the heck am I missing?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BSOD Internal power error.....what the heck am I missing?

    Hey guys. I have an zotac ion atom 330 board with an m2atx. Running Windows 7 pro. I have an HD radio (directed), a wireless keyboard/mouse combo (the lenovo mini), a usb hub that has a dvd player and my iphone connected (occassionally a flash drive), a gps unit, and that is pretty much it. I have reformatted my computer, updated the bios, updated all drivers, I have tried unplugging random usb devices, and I still randomly get a BSOD upon shutting my ignition off. I have read that it could be associated with nvidia drivers trying to go into some sort of power saving mode, I have also heard that could be usb devices and weird power requirements, I have heard bios related....but I can't seem to fix the problem. The weirdest part is it is inconsistant....sometimes it works flawlessly, sometimes just craps out about 5 seconds after I turn of the ignition and the computer is trying to right the hibernation file for hybrid sleep. Oh, I have also replaced the M2ATX and ran numerous memory check software (memtest86, windows 7 memory diagnostic, etc), and I have also ran a coupld different hard drive diagnostic tests including one from WD, chk dsk, and checked the drive for fragmentation. This is so frustrating! I would same I'm rather experienced with computers in general...but I am about to chunk this thing out the window. I am attaching a picture of the error in hopes that SOMEONE smarter than me can help me resolve. Thanks in advance!
    Attached Files

  • #2
    It doesn't happen with a desktop PSU when you "push the power button"?
    FAQ to the FAQ - Great Starting Point

    My 2006 Honda Accord Carputer - Work In Progress
    My 1997 Chrysler Concorde Carputer - Died

    Comment


    • #3
      i had similar issue with bluesoilel driver, i uninstalled it and the problem disappeared.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Punky View Post
        i had similar issue with bluesoilel driver, i uninstalled it and the problem disappeared.
        so did you just decide that bluetooth wasn't worth the hassle, or did you reinstall a different version or come to some other alternative "fix"?

        Comment


        • #5
          it wasn't worth my hassle, as i had other issues with it as well.
          i found that centrafuse works great with bluetooth using a regular soundcard mic, but has echo issue. if i use a usb mic with echo/noise cancelation, it worked great, but there's a delay with it.
          So i just gave up for the time being.

          Comment

          Working...
          X