Announcement

Collapse
No announcement yet.

amps going funny. (thump and whine)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • amps going funny. (thump and whine)

    before u ask-i did find this...

    http://www.mp3car.com/vbulletin/show...ighlight=thump

    but my problem is that its only jst happened. Ive been running it sweet now of my pioneer HU, now, i getting really annoying thumps and also an alternator whine.
    Both started at about the same time.

    why has this just happened, when it never happened before??????
    92 Subaru Legacy Wagon

    Epia MII12000 :D
    Morex 80W
    120G External HDD
    16x2 Charater Display
    Creative IR Remote
    VIA Sereniti 2000 Mini ITX Case
    7.2Ah SLA Tank
    PCMCIA 802.11b
    256DDR Ram


    Diamonds are for girls- wise men follow the stars

  • #2
    what have you connected recently?
    What im curently listening to.
    My complete carpc setup

    Comment


    • #3
      havent connected anything new.
      system has been running sweet up till now.
      its doesnt happen all the time, (roughly 1/2 mebbe?)

      im not sure if i imagining things, but it seems to be more
      frequent when ac on...
      92 Subaru Legacy Wagon

      Epia MII12000 :D
      Morex 80W
      120G External HDD
      16x2 Charater Display
      Creative IR Remote
      VIA Sereniti 2000 Mini ITX Case
      7.2Ah SLA Tank
      PCMCIA 802.11b
      256DDR Ram


      Diamonds are for girls- wise men follow the stars

      Comment


      • #4
        Originally posted by nzKAOSnz
        before u ask-i did find this...

        http://www.mp3car.com/vbulletin/show...ighlight=thump

        but my problem is that its only jst happened. Ive been running it sweet now of my pioneer HU, now, i getting really annoying thumps and also an alternator whine.
        Both started at about the same time.

        why has this just happened, when it never happened before??????
        It sounds like you might have a loose connection, in particular a loose/insufficient ground. Double check all of your wiring, and make sure that you have a good solid ground attachment.
        My OLD Carputer: http://www.mp3car.com/node/18137
        Currently, Don't have a carputer :( I sold my lincoln and bought a '93 Acura Vigor, plan on putting a carputer in it one of these days. You can see my vigor at: This Site

        Comment

        Working...
        X