Announcement

Collapse
No announcement yet.

M10k Loosing Bios Settings

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • M10k Loosing Bios Settings

    Hey Guys,

    Just recently i have been getting an error on boot where it says something about a Checksum error and that it is loading default Bios. I can hit F1 to continue or del to get into the bios setup. If i don't load the default bios settings i will continue to get this error.

    I have gotten this error 3 or 4 times within the last few weeks.

    Any ideas guys???
    -Jesus- King of Kings Lord of Lords

  • #2
    Originally posted by antimatter
    Hey Guys,

    Just recently i have been getting an error on boot where it says something about a Checksum error and that it is loading default Bios. I can hit F1 to continue or del to get into the bios setup. If i don't load the default bios settings i will continue to get this error.

    I have gotten this error 3 or 4 times within the last few weeks.

    Any ideas guys???
    Replace the motherboard battery?
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

    Comment


    • #3
      Originally posted by DarquePervert
      Replace the motherboard battery?
      I will try that.... I didn't think of that. Any other thoughts.
      -Jesus- King of Kings Lord of Lords

      Comment


      • #4
        that should do it.
        www.i-hacked.com Hardware hacking articles

        Comment

        Working...
        X