Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xenarc only displaying 2/3'rds of screen when in Windows.

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xenarc only displaying 2/3'rds of screen when in Windows.

    All of a sudden my Xenarc is only displaying 2/3'rds of the screen when in Windows. It's like the first 1/3 is black and then the Windows desktop starts so the rightmost 3rd gets cut off.

    It's fine when booting up (bios shows up) but right when it gets to Windows it does this.

    I already tried reinstalling the video driver. The touchscreen still works as well.

    Ideas??
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  • #2
    Did you try the auto detect via the Xenarc OSD?
    BIOSTAR M7NCG400 : AMD-M ATHLON XP 2400+ : VANTEC AIRFLOW : 512 MB 3200 RAM : XENARC 700TSVB : MSI 128MB DDR MX4000 : MONSTER 300 WATT INVERTER

    Comment


    • #3
      No, not yet.. I'll try that.. Thanks
      Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

      Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

      First Vehicle: 2003 Ford Ranger

      Comment


      • #4
        You're a genius!!!

        or...

        I'm an idiot!!!

        Either way.. It's fixed.. Thanks
        Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

        Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

        First Vehicle: 2003 Ford Ranger

        Comment

        Working...
        X