Announcement

Collapse
No announcement yet.

stupid Ram!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • stupid Ram!

    I cant get my motherboard to work.. it might be my ram.. its 333 ram, into the 266 viaM10000 slot.. I thought you could use better ram even if the computer wont use the extra power... could this be the problem? thanks


    Chris

  • #2
    any bios beeps?
    Cheap Laptop, great for Carputer!

    Comment


    • #3
      I had 400 in mine for a while, with no problems at all.

      So what do you get? Lights, beeps, ect?
      2005 Ford Focus ST

      Comment


      • #4
        YAY.. It was the ram.. when I replaced it with some other ram, it worked.. Thanks tho!

        Comment


        • #5
          Originally posted by ninjutsuassasin
          YAY.. It was the ram.. when I replaced it with some other ram, it worked.. Thanks tho!
          Yea i have heard of many similar situations when people try to use higher clocked ram on the via m10k. It just doesn't seem to like it
          -Jesus- King of Kings Lord of Lords

          Comment


          • #6
            I have PC3200 running in my ME6000 and it is running fine at 266.

            Comment


            • #7
              The first couple sticks I got from cappuccinopc.com didn't work either. I swapped them with two new sticks from them and it was all good. Sometimes it is hit and miss with memory.

              Brent
              1999 Nissan SE-L - turbo toy
              1993 Nissan NX - Turbo Racer

              Standalone fuel management (AEM EMS) on both
              carPC

              Comment

              Working...
              X