Announcement

Collapse
No announcement yet.

biostar mobo problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • biostar mobo problem

    my onboard video on my biostar m7ncg 400 is not outputting f**(*Cking green anymore

    the screen has a red skew and color tests show now green!

    wtf!

    mobo w/256ddr ram and mobile barton cpu amd
    [4Runna]

    next - wifi

  • #2
    please help onboard video reddish tint please please please
    [4Runna]

    next - wifi

    Comment


    • #3
      it could be a pin on the plug. if one is bent, it might not be getting the green signal to the monitor.

      or it could be the monitor itself. I had a monitor that went out and it had a blue tint to it and if you smacked it, it would fix itself for a while then it went blue again. My brother had a monitor that had a yellow tint to it. These were both CRT monitors and not LCD ones.

      Try another monitor and see if that helps

      Brian

      Comment


      • #4
        not the cords, not the monitor, its the mobo onboard video. agp video card works, but that defeats the purpose of having a good onboard video card

        thanks for the suggestion
        [4Runna]

        next - wifi

        Comment


        • #5
          Replace the mobo or get a new vga card if the mobo is the problem.
          Did you test it with regular/desktop monitor yet? I would have to plug that computer into 2 or 3 different monitors before I can said the onboard graphic card is dead.
          2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
          89 Supra Turbo P3 [email protected]/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
          Y2K Accord Dell GX150
          RoadRunner is the best FE PERIOD
          EmoRebellion is a SCAMMER

          Comment


          • #6
            ya i plugged it into two...

            *****in crap, what could blow out onboard video?
            [4Runna]

            next - wifi

            Comment

            Working...
            X