Announcement

Collapse
No announcement yet.

power issue????

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • power issue????

    Since im waiting for my replacement for my M2-ATX 160W. I decided to get a 200w continous inverter w/ 400max. So i powered everything up and I noticed my wireless adapter light wasnt coming on. So I brought everything back inside 2 realize that my hd wouldnt boot up. So i take the inverter back and get a 350watts inverter, got another hd and reformatted, loaded all the drivers etc. Now i hook up my screen to the carputer and its saying no vga signal. THe resolution is at 800 x 600, so i dont really know what the problem is. Ive tried going up and down on the resolution, same problem.

    oh ya and i can hook up my regular monitor to the carputer
    Anyone have any ideas??

  • #2
    its a lilliput 829gl and i hooked my ps2 up to it fine and it works.
    just little update....

    Comment


    • #3
      Originally posted by canibusfan View Post
      its a lilliput 829gl and i hooked my ps2 up to it fine and it works.
      just little update....
      Did your M2ATX fail? If so, it has been known to take out the MB, CPU, HD, MEMORY, and a bunch of other things when it goes. Sounds like you may have fallen victim to that.

      Michael
      ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

      Comment


      • #4
        well i blew the resistor on it few months back, but i was able to use the screen after that. I think the inverter took out the hd because i had the inverter on using the computer and than started the car, which I think there was a spike that shorted out the hd

        Comment


        • #5
          Originally posted by canibusfan View Post
          well i blew the resistor on it few months back, but i was able to use the screen after that. I think the inverter took out the hd because i had the inverter on using the computer and than started the car, which I think there was a spike that shorted out the hd
          K, did you use the MB with a monitor after you blew the M2? You may have damaged the VGA port of the MB with the M2.

          THe inverter should cause no problems because you are using the inverter with an AC-DC ATX PSU to power your system. There is no chance the Inverter took out your HD, because the AC-DC PS protects it so to speak. A spike will be caught by the PSU. If, while using the ATX PSU, you still can't get Video from the MB, it is blown. I am not saying the Lilli is blown, I am saying that the MB VGA port is blown.

          Michael
          ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

          Comment


          • #6
            Originally posted by Wiredwrx View Post
            K, did you use the MB with a monitor after you blew the M2? You may have damaged the VGA port of the MB with the M2.

            THe inverter should cause no problems because you are using the inverter with an AC-DC ATX PSU to power your system. There is no chance the Inverter took out your HD, because the AC-DC PS protects it so to speak. A spike will be caught by the PSU. If, while using the ATX PSU, you still can't get Video from the MB, it is blown. I am not saying the Lilli is blown, I am saying that the MB VGA port is blown.

            Michael
            but i can connect my desktop monitor to my carputer just fine. Ya ive used my mb after my m2 blew.....

            Comment


            • #7
              Originally posted by canibusfan View Post
              but i can connect my desktop monitor to my carputer just fine. Ya ive used my mb after my m2 blew.....
              Does your LIlli VGA work with any other computer? You need to test the Lilli like you tested the MB. The MB works with your desktop, so that eliminates the MB as the source. Now, test the Lilli, but this time, with the VGA, since the VGA and the Composite input on the Lilli are different.

              Michael
              ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

              Comment


              • #8
                ya if i connect my lill 2 something else(vga) it doesnt work. So maybe something is blown within the screen??

                Comment


                • #9
                  Originally posted by canibusfan View Post
                  ya if i connect my lill 2 something else(vga) it doesnt work. So maybe something is blown within the screen??
                  Bingo.

                  Michael
                  ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

                  Comment


                  • #10
                    so is there a work-around around this??
                    like a s-video to vga adapter??

                    Comment

                    Working...
                    X