Announcement

Collapse
No announcement yet.

Video driver problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Video driver problem

    Hi,

    I am trying to troubleshoot driver problems with my carputer...

    I am running WinXP SP2 and the following MB
    http://store.mp3car.com/ProductDetai...Code=MTB%2D014

    Problem description:

    when the drivers (either from the cd or downloaded from VIA) I am losing video signal from my computer upon it trying to login. It does go through the boot screen and I can get into safe mode. If I remove the video device from Device Manager, it boots up *correctly*.

    I figure it must be some kind of driver conflict -- just not sure how to figure that out. The computer had been running fine for the last week or so... And the only thing I have been working on is getting bluetooth working. Bluetooth drivers were finally correctly installed last night and everything continued to work ok. This morning is when I first ran into the issue.

    Any Suggestion?

    Nasa

  • #2
    Actually it sounds like your display resolution is set too high for the monitor you're using. Got another monitor you can plug in?

    Comment


    • #3
      Yeah,

      I am running my carputer on my bench right now, and yes the same things happen. Thanks for the suggestion, though.


      Nasa

      Comment


      • #4
        Seems Other people have been having this issue:

        http://forums.viaarena.com/messagevi...&enterthread=y

        nasa

        Comment


        • #5
          tried booting in Safe Mode?


          Greg

          Comment


          • #6
            GregDro

            It does go through the boot screen and I can get into safe mode.
            (see 1st post)

            Thanks for looking.

            Nasa

            BTW: I'll take any suggestions I can get....

            Comment


            • #7
              I had this MB before and I had accidently selected TV as an output in the BIOS and it did this same thing. Have you tried to hook up a tv to see if the output is switching to it. Just a suggestion.
              The Car 2005 Scion xB

              The Truck 2004 GMC Canyon

              Comment


              • #8
                Thanks for all the suggestions guys,

                I talked to tech support and have RMA's the board. Let's see what they have to say about it!

                Nasa

                Comment


                • #9
                  Follow up?
                  New Lilliput EBY701 For Sale http://www.nusantech.com/index.asp?c...at=TOUCHSCREEN
                  SiRF3 Bluetooth GPS http://www.nusantech.com/index.asp?cat=GPS

                  Comment


                  • #10
                    masch:

                    It was a bad board. MP3Car swapped it out for me... I have since gotten rid of that board (more trouble than it's worth) and now working with a Duo Core MB.

                    Nasa

                    Comment

                    Working...
                    X