Announcement

Collapse
No announcement yet.

Configurator working but not MDX

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Configurator working but not MDX

    Just did a new build after my old mobo fried. My OS is custom through nlite so there is a chance I might have taken something out I shouldn't have in order for MDX to work. I'm running 32bit XP pro SP3. But after a successful install, I restart and try to run MDX and nothing happens. Nothing in task manager... nothing. But configurator works fine. Not sure what's going on. Is there a log somewhere I can access and find out whats going on? Any help would be great as this is a HUGE part of my CarPC.

    Thanks,

    Tim
    Love

  • #2
    I tried running the Debug version of MDX and got this:

    Love

    Comment


    • #3
      It means you took out SAPI which is Microsoft's speech system. Without the SAPI dll's, MDX cannot start. You might be able to just put the dlls in the folder and run it, but I am not sure as I havent tried that.
      Fusion Brain Version 6 Released!
      1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
      30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
      15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
      Buy now in the MP3Car.com Store

      Comment


      • #4
        Beautiful! I found the inf and opened it and found where the dll's were located and then copied them from another xp machine and pasted them into their correct locations. Installed the inf, rebooted and it worked. Thanks Toast
        Love

        Comment

        Working...
        X