Announcement

Collapse
No announcement yet.

Odd Copilot error

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Odd Copilot error

    Everytime I fire up Copilot 2003 it works remarkably well. Then I turn it off and viola and error... everytime. The error is as follows:

    Error EAccessViolation in module Copilot2003.exe at 77B50E89.
    Access violation at address 77F52109. Write of address 00000000.


    and I click okay and then I get the following application error:

    The instruction at "0x00e28890" referenced memory at "0x02cb0ce0". The memory could not be "read".
    Click OK to terminate the program.


    Can anyone shed some light on this?

  • #2
    Let me guess, you are running windows 2000. I have gotten that error on both 2002 and 2003 running on my laptop with Win 2000.

    I never did find the cause. I am running ME Lite in the car with out a problem so I never looked into the error very far.

    Good Luck.
    2004 F350 Ext. Cab
    System not reinstalled in it yet

    Comment


    • #3
      XP Really but close...

      Comment


      • #4
        I haven't firgured it out either....

        I turned of the error stuff in XP....I think that help a bit
        BossTone74

        Comment


        • #5
          Well I'm sending it off to Travroute for clarification. I'll post whatever / whenever they reply.

          Comment


          • #6
            Any more info on this?
            I keep on getting it!
            BossTone74

            Comment


            • #7
              copilot 2k3 here with winxp sp1 and i haven't gotten that error yet.

              do u have copilot 2k2 still installed?

              1997 Jeep Wrangler Rugged Waves


              Ebay Stuff For Sale

              Comment


              • #8
                nope I have 2003 installed, I had it on 2002 and 2003
                BossTone74

                Comment


                • #9
                  Originally posted by bosstone74
                  Any more info on this?
                  I keep on getting it!

                  I got a response from travroute but I can't find it. It said that is was due to speech (watson) listening for voice commands upon shotdown. Since Watson isn't their software that had no solution to it. I didn't have it listening fro voice commands... but whatever. I can't use it anyways.

                  Comment

                  Working...
                  X