Announcement

Collapse
No announcement yet.

Touchscreen dies after standy or hibernate

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Touchscreen dies after standy or hibernate

    I know somebody posted about his before, but I searched and can't find the info. Funny thing is mine worked fine, and I could even wake the PC from standby with the touchscreen. Now suddenly I can only do it with the mouse, and I don't know why. I also have to unplug and replug the USB cable for the computer to recognize the touchscreen again after standby Please help!!
    Fabricator

  • #2
    Are you using the drivers that came on that cd? People have been saying they are crappy. You might get better result using these drivers:

    http://www.egalax.com.tw/Download.htm

    Comment


    • #3
      No, I was using Pro-Touch drivers, but I'll try yours.
      Fabricator

      Comment


      • #4
        It works again!!! (Whew!!!)
        Fabricator

        Comment


        • #5
          Originally posted by Altimat
          It works again!!! (Whew!!!)
          just curious.. I see you guys have a lilliput... I have a xenarc.. but i think they use the same drivers for the touch right? the touchkit drivers or whatever.. just curious b/c mine will not wake up my laptop from standby, but a regular old usb mouse plugged in will with a mousekey press..

          am i doing something wrong.. maybe i need to somehow emulate a keypress with the touchkit or just try them new drivers?

          Comment


          • #6
            Originally posted by stevedg35
            or just try the new drivers?
            The ProTouch drivers used to work fine for me, on fact I could wake the PC by touching the screen. Then for no reason, they not only wouldn't allow me to wake, but wouldn't function at all after standby or hibernate without replugging in the USB cable. Don't know why.

            Now with the new drivers I can hibernate and the touchscreen still works afterwards. The app looks a little different too. Weirdest part is the calibrate options are grayed out, but it still works great!?!?
            Fabricator

            Comment

            Working...
            X