Announcement

Collapse
No announcement yet.

touchscreen fixed but not controlling

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • touchscreen fixed but not controlling

    hey guys

    i had a motorized lilliput which stopped working (panel was ****ed, couldnt even calibrate it) so i sent it back and have my replacement now.

    I just hooked it up and now it calibrates fine (beeps and carries on) and i can finally do the 25 pt calibration and draw the lines etc. so the panel works now.

    BUT it is not being used as an input device! once i quit setup, the touchscreen has no implications on the computer, it doesnt move the cursor or anything. What should i do?
    Progress 50%
    Next Step: Making Enclosure, Hard Wiring PSU

    Thinkpad 1Ghz P3
    256MB RAM
    Lilliput Motorised
    80GB 3.5"

  • #2
    Just for ****s and giggles, I'd remove the touchscreen drivers and reinstall. What version drivers are you using and did the panel ever function properly on your system?

    Derek
    Progress [||-------]
    View my Worklog to see some of my progress.
    Downgraded Progress - Starting with another car... 09/13/06

    Comment


    • #3
      Any luck with resolving this? I'm having the same issue. I tried reinstalling the drivers (didn't remove the old ones first) but that didn't help.
      In the works...
      Dell GX240 SFF
      P4 1.8GHz, 256 RAM, 160GB HDD
      8" Lilliput (fab work completed - F-150)

      My worklog
      Misc crap FS - OLD laptop (w/ adapters) | Sony memory | USB key | Printer Dock, etc

      Comment


      • #4
        Just an update for anybody else who searches for this one, you must uninstall the old driver and reinstall the new one. After I did this, my touchscreen didn't configure the mouse correctly the first couple times, but when I got in the car this morning it worked just like it was supposed to.
        In the works...
        Dell GX240 SFF
        P4 1.8GHz, 256 RAM, 160GB HDD
        8" Lilliput (fab work completed - F-150)

        My worklog
        Misc crap FS - OLD laptop (w/ adapters) | Sony memory | USB key | Printer Dock, etc

        Comment


        • #5
          Another horribly cludgy workaround is to have the tskit app whatever it's called load on startup. That at least ensures mine works every time, although I then have to click cancel or ok, but I was having a horrible time having the ts be recognized on startup w/o running the app first.
          GA-K8VM800M, Sempron 64 2800+, 512mb DDR400, D-Link USB BT, Linksys .11g NIC, 250gb IDE, BU-353, SIR-ALP1 w/ MJS, DSATX 220w, DWW-700H

          Worklog: http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=65059
          Now with pictures!

          Comment


          • #6
            My TS went back to acting all erratic again.

            I guess I'll try removing and reinstalling the drivers and hope this fixes it. I'm sure its not a very current driver, but it should still at least be functional.
            In the works...
            Dell GX240 SFF
            P4 1.8GHz, 256 RAM, 160GB HDD
            8" Lilliput (fab work completed - F-150)

            My worklog
            Misc crap FS - OLD laptop (w/ adapters) | Sony memory | USB key | Printer Dock, etc

            Comment


            • #7
              I still haven't had any luck resolving my issue. Is there something more to fixing a driver issue than removing and reinstalling it?

              Or what are the odds the touchscreen itself broke, even though that doesn't seem like the problem?
              In the works...
              Dell GX240 SFF
              P4 1.8GHz, 256 RAM, 160GB HDD
              8" Lilliput (fab work completed - F-150)

              My worklog
              Misc crap FS - OLD laptop (w/ adapters) | Sony memory | USB key | Printer Dock, etc

              Comment


              • #8
                im having the SAME problem..... it works on calibration and draw test,but wont work anywhere else ie. desktop

                Comment

                Working...
                X