Announcement

Collapse
No announcement yet.

Audigy 2 NX no working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Audigy 2 NX no working

    Well i got into a caraccident about a month ago so i had the car in the shop for some body work. SO i had to take the carpc out for safety reasons. Everything was working correctly before it went to the shop. WHen i got the car back i put my carpc back in and for some reason my SB Audigy 2nx card is not powering on. I got it to power on once or twice after i got my car back. I checked the voltage coming from the power cable and i get max 4.86. I dont remember what the voltage was when i was first setting it up. I dont know if 4.86 is TOO low to power the SB. my power is coming off of the 5v rail from my opus 120w. Maybe the molex connecter is loose? ANy ideas will be greatly appreciated!
    2002 Mitsubishi Galant
    Progress: 90% [-▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓- ->

    Carputer Specs:
    Via M10K
    512mb Ram
    60GB HDD
    Souund Blaster Audigy2 NX
    OPUS ITX PC Case


  • #2
    I recomend testing the set up on the bench (in the house) with a desktop powersupply.

    A couple of reasons:
    more comforatable (means you maybe more patient)
    fewer variables

    When it works inside, then move it to the car.

    This should let you figure out what is causing the issues.
    TruckinMP3
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!

    Comment


    • #3
      If it works in the house, then run a multimeter across the molex connector to see if there is power. Do you have a fuse along this line?
      2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
      2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
      Sound Stage
      Eclipse|MTX|Infinity

      Comment

      Working...
      X