Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't get my lillut to power on

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't get my lillut to power on

    I have pictures showing my connections with voltage to the GL-701. I have 12 v on the battery wire. I have 4 v on the acc wire and these were both checked after the fuse with the ground from the lilliput.
    As you sow, so shall you reep
    My Install- http://www.mp3car.com/vbulletin/show...-10-4-lcd.html

  • #2
    4v from any car wire is a bad sign...
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

    Comment


    • #3
      Originally posted by 2k1Toaster View Post
      4v from any car wire is a bad sign...
      I know it doesn't make sense it has 13v before i plug it in to the lilliput then when I plug it in it goes down to 4.5
      As you sow, so shall you reep
      My Install- http://www.mp3car.com/vbulletin/show...-10-4-lcd.html

      Comment


      • #4
        well you over drawing your acc wire. What do you have hooked up to it?

        As a test, use the wire coming straight from the battery to power both your screen's constant and switched input. This will make the monitor power up (or should) regardless of the state of the car. That way you can make sure the monitor works. If that works then you are going to need to move crap off your acc line to a relay tripped by the acc line.
        Fusion Brain Version 6 Released!
        1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
        30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
        15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
        Buy now in the MP3Car.com Store

        Comment


        • #5
          I will and then post back. thanks
          As you sow, so shall you reep
          My Install- http://www.mp3car.com/vbulletin/show...-10-4-lcd.html

          Comment


          • #6
            I wired it up to a different ignition wire and it works fine now. Thanks
            As you sow, so shall you reep
            My Install- http://www.mp3car.com/vbulletin/show...-10-4-lcd.html

            Comment

            Working...
            X