Announcement

Collapse
No announcement yet.

Someone with a lilliput 619 please help!!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Someone with a lilliput 619 please help!!

    I have somehow managed to pull the wires from the connectors on the DIN connector for the vga lead.

    The little white connectors which plug into the board.
    Could someone please tell me the order the wires for the larger one go in as 4 of those are missing.

    I have Black and Purple plugged in at one end (left to right, from left with bottom up)

    And I have a Blue, White, Yellow and Red wires left hanging!


    PLEASE HELP ASAP!!

  • #2
    OH and by the way, as Im sure it probably matters.

    THis is the version of my screen:



    Looks like that, couldnt tell you what year though im afraid!

    and thats the box it came in: (second hand, but I presume the original box)




    !!

    Comment


    • #3
      Bump, really need this if someone can help!! Or if someone knows where I might find a picture of the lead? (i have googled but to no avail!)

      Comment


      • #4
        Just been electricuting myself playing with it!!!! Not sure if the black wire is in the right place either!

        Manged to get the image to display, hoever the greens were blue and vice versa. Reds were alright aswell!!


        REALLY, REALLLY, REALLY, need help with this!! This is all thats holding me up at the moment!

        Comment


        • #5
          Show me a photo of your connector so I can identify.

          Comment


          • #6
            Not the best but hope it helps....

            the connector...


            And the breakout cable its part of

            Comment


            • #7
              Any luck with it?

              Comment


              • #8
                Hopefully this helps. It is from a few months old 619.
                Attached Files
                openMobile - Download
                Like what you see? Donations are always welcome

                Comment


                • #9
                  THANKS VERY MUCH!!

                  Ive now just got to work out a way of getting the wires to stay in the connector! ??

                  anyone got any ideas?

                  Comment


                  • #10
                    anyone got any spare ZIF sockets for the ribbon cable inside a lilli, broke one, and other feell off the board!
                    My Nissan 200SX @ Silverstone
                    NOW SADLY WRITTEN OFF!

                    My Car's spec list + pics

                    Stealth CarPC fab'ing...

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by TreColl View Post
                      THANKS VERY MUCH!!

                      Ive now just got to work out a way of getting the wires to stay in the connector! ??

                      anyone got any ideas?
                      I hope you're good with a soldering iron!
                      DON'T PANIC.

                      Previous install pics in 2k3 S10

                      Project CarPc V2

                      Comment


                      • #12
                        So do I!! lol, just broke off one of the connectors on the end of the wire, so on they go!!

                        Comment


                        • #13
                          Well Luckily, it turns out I can!!

                          All soldered back on and working!! Thanks everyone!

                          Comment

                          Working...
                          X