Announcement

Collapse
No announcement yet.

TM 702LT ...Armen ?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TM 702LT ...Armen ?

    First of all, I want to say Hello to all Members...

    It's my first post, but I am reading you quite for a long time now...
    I'm an active member of carmedia.org, as "Coyote"(Mediacar) or PTcruiser...

    The resaon of my topic :

    This summer, I've purchased 3 TFT's from Armen (Digitalww), and was enjoy with them, but few weeks ago, some grey lines appear at the bottom of my TM702LT (Indash), and the picture shakes ofently...

    Before calling Armen, I've checked all wires, and connectors, tried both my TM7002S (Headrest mounted) on the wires of the Indash Unit, and no problems...so the wiring Harness is Ok...

    I' think it's a problem of Synchronisation, or maybe a potentiometer that Sucks...

    Does anyone have a similar problem (not greendots...) ? Any replies would be greatly appreciated...

    Armen, if you read this....PLEASE answer to my mails...and tell me what to do..maybe you have alreday had such feedbacks...

    Best Regards,

    Frenchy.

    PS : Maybe some members will recognise me from others forums...(bnzsport.com, or club202.com...)

    Some pics of my Install. are one DigitalWW Web site...Here's the link

  • #2
    Hi Frenchy

    I will email you tonight. Sorry for the delay.

    Armen
    http://www.digitalww.com

    Comment


    • #3
      Thanks Armen !
      Never mind, I'm not without Screens...:d

      Comment


      • #4
        Still waiting for your mail....

        Comment

        Working...
        X