Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lilli with no display

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lilli with no display

    Hi guys,

    I was allready to install all of my car pc today and started a test setup on my kitchen table and found that the 7" Lilliput screen dont work any more.

    Its 1 month old and never been opened, i used it last week for a quick test and it was fine, i've tried it on my laptop and a spare computer, i just keep getting No Input displayed, the usb part of it works as i can hear a beep when i plug it in.

    Any idea's on what could have happened, i have checked the pins on the connector and seem fine.

    Please, any idea;s
    [SIZE=6]Join Date: Aug 2003
    Location: London, UK
    Vehicle: 2004 320d Sport Touring
    HP-Epc, 512mb Ram, 250gb hd, Lilliput, GPS.
    [/SIZE]

  • #2
    anyone
    [SIZE=6]Join Date: Aug 2003
    Location: London, UK
    Vehicle: 2004 320d Sport Touring
    HP-Epc, 512mb Ram, 250gb hd, Lilliput, GPS.
    [/SIZE]

    Comment


    • #3
      Originally posted by eazyrog
      anyone
      Ideas

      You selected the VGA channel?
      The 9 pin Din connector can be a little flaky, I heard, Did you check the pins in that? and make sure it's pushed together tight.
      Did you check the pins in the VGA connector?
      Laidback


      The ultimate CarPC - Wow!

      Comment


      • #4
        Laidback, it works, thank fxxx.

        i used the another computer via the usb cable and reset it, then connected to my laptop and had loads of problems with "Out of Range" finally set it to 800x600 60hz and it now works, however i have notice when i use the vga extension cable it sometimes just flicks over to out of range.

        Thanks for your help mate
        [SIZE=6]Join Date: Aug 2003
        Location: London, UK
        Vehicle: 2004 320d Sport Touring
        HP-Epc, 512mb Ram, 250gb hd, Lilliput, GPS.
        [/SIZE]

        Comment

        Working...
        X