Announcement

Collapse
No announcement yet.

how to check the PSone LCD is ok?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • how to check the PSone LCD is ok?

    how to check the PSone LCD is switched on? i plugged the DC adapter into the DC-in hole but the screen didn't show anything.

    also, i use the s-video> RCA + RCA> ST35 cable to connect the video card's TV-out and the PSone LCD av-in, it dont hv any image...wht's wrong with it?

  • #2
    <sigh>
    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=27837

    The search button is there for a reason. goddamnit...!
    Old Systems retired due to new car
    New system at design/prototype stage on BeagleBoard.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Rob Withey
      <sigh>
      http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=27837

      The search button is there for a reason. goddamnit...!

      well said.
      CarComputer Status: New Car & Broken (Motherboard Fried)
      Owen JH | My Linux Blog | The Tech Fellows

      Comment


      • #4
        When you connect up the DC pack, the screen should (just) visibly become a little darker.

        You'll need to apply 5V to the power on pin to switch the backlit on.

        Comment


        • #5
          You should check Starfox website for which pin is which. There is a little TTL circuit that I draw which have all pin needed for VGA modded.
          Search for TTL circuit on this forum. Like starfox said, you need to apply 5V to pin 10 (I think) to the AV connector of the PSOne LCD to turn the backlit on.
          2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
          89 Supra Turbo P3 [email protected]/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
          Y2K Accord Dell GX150
          RoadRunner is the best FE PERIOD
          EmoRebellion is a SCAMMER

          Comment


          • #6
            i dont think the LCD hv little darker.
            or any other way to check?
            i will try to apply 5v to pin 10

            Comment


            • #7
              i hv done the "always on" mod, now when i plug in the dc adaptor, the screen will light up, but when i plug in the av-in cable, it also dont hv image.........

              Comment

              Working...
              X