Announcement

Collapse
No announcement yet.

8" Liliput - VGA output stopped

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 8" Liliput - VGA output stopped

    I've had my 8" Lilliput with touch screen several months, and its worked fine.

    However recently the display on VGA was very dim and slightly off colour, then the next time I used it, nothing!

    As soon as I set the laptop to external monitor the Lilliput flashes up the 'No VGA signal' message so something is getting through. I've tried the display using another laptop (thing the 1st laptop output had gone duff), still no display.

    The two video inputs for the cameras also attached still work fine. Not using the S video input.

    Can anyone give any leads please?

    Many thanks in advance.

    PS as a last resort I'll try sending it back under warrantee, but usually thatís expensive or the retailer (in Hong Kong) refuses to answer emails, therefore no warrantee.
    __________________________________________________ __
    Steve
    aka A very wild....wild camper

    __________________________________________________ __

  • #2
    Sounds like bad connection and/or loose pin on the monitor's connector.
    Can you test for continuity every pin with a multimeter?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Seth
      Sounds like bad connection and/or loose pin on the monitor's connector.
      Can you test for continuity every pin with a multimeter?
      I've already been down that road with no dodgy connections found.

      I'm reluctant to open the unit up as there is a seal on it, if broken it gives an excuse not to honour the warrantee
      __________________________________________________ __
      Steve
      aka A very wild....wild camper

      __________________________________________________ __

      Comment


      • #4
        Maybe there is something wrong with your laptop. Did you try it in a different PC ?

        Comment


        • #5
          Originally posted by Seth
          Maybe there is something wrong with your laptop. Did you try it in a different PC ?
          Originally posted by eor
          I've tried the display using another laptop (thinking the 1st laptop output had gone duff), still no display.
          As above, but when I can un-wire it from the van, I'll also try it on a PC, though I don't hold out much luck as the 2nd laptop didn't work
          __________________________________________________ __
          Steve
          aka A very wild....wild camper

          __________________________________________________ __

          Comment


          • #6
            Just tried another monitor in the original laptop, so the vga output is okay
            __________________________________________________ __
            Steve
            aka A very wild....wild camper

            __________________________________________________ __

            Comment


            • #7
              good work
              Carputer: 2.8Ghz P4, 512 RAM, 120gb HDD, WIFI, TV tuner, CDRW/DVDROM, Slot load DVD in front.
              Screen: Lilliput 7" touchscreen (Custom made Carbon Fiber Screen Enclosure)
              S2000 Carputer

              Comment

              Working...
              X