Announcement

Collapse
No announcement yet.

800 x 600 Xenarc resolution help!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 800 x 600 Xenarc resolution help!

    I can't seem to get my screen to get the 800 x 600 reso without losing the taskbar. I have installed the drivers that came with my Epia M-10K board and set the bios for 8x6. Anyone else had similar issues and fixes..

    Thanks

  • #2
    I'm guessing that on the xenarc, just like my lilliput there is an auto-adjust for the screen in the on-screen menu somewhere. That should fix it.
    EPoX mATX SocketA w/onboard Geforce4MX / 512MB PC2700 / AthlonXP 1600
    Lilliput / DVDrom / Opus 150W / WD 3.5" 160GB / SB Audigy NX
    XP home / Road Runner / iGuidance 4.0

    Comment


    • #3
      try changing you refresh rate to eith 60hz or 70hz or 75hz

      Comment


      • #4
        Originally posted by live2themaxuk
        try changing you refresh rate to eith 60hz or 70hz or 75hz
        Agreed
        Kefka_Killer.owns(you);

        Comment


        • #5
          I had the same problem Refresh rater fixed it for me.
          The 2007 Scion tC + Infill G4 Project | DVDxml.com

          Comment


          • #6
            Please Let Us Know If It Works!
            BossTone74

            Comment


            • #7
              Yep , setting the refresh rate to 75 fixed the problem for me.

              Comment


              • #8
                Yeah but you will get annoying lines across the screen from time to time. It does this phenomenon on its terms not yours. Its random and ITS ANNOYING. i cannot find a way of fixing it. Seems the xenarc doesnt like 800x600 x60hz or at 75hz. At 85 it spazzes and says go away. You may even see a ghost image if you lucky. ROLL ON 800x480 driver VIA. . . .

                Comment

                Working...
                X