Announcement

Collapse
No announcement yet.

get 800x600 on Xenarc 700TSV

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • get 800x600 on Xenarc 700TSV

    I set my windows xp resolution to 800x600 but xenarc shows 1024x768 60Hz. Which resoultion am I running in? how to change the xenarc to 800x600 and let it stay there?

  • #2
    change the refresh to 75hz in winXP
    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

    Nissan Aux-in MOD


    Originally posted by bgoodman
    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

    Comment


    • #3
      Bravo thanate!!

      Elpizo na doulevei... (I hope it will work, see it in few hours)

      Michael

      Comment


      • #4
        Originally posted by kollitiri
        Bravo thanate!!

        Elpizo na doulevei... (I hope it will work, see it in few hours)

        Michael

        In english or spanish please
        RexBruMet Skin for FrodoPlayer

        Nissan Aux-in MOD


        Originally posted by bgoodman
        We're an international forum, post in whatever langauge you like.

        Comment


        • #5
          Sorry I thought you are Greek!!!


          Thanatos in greek means Death!!!!!!!!

          Sorry again

          Michael

          Comment


          • #6
            I know it means Death jejeje (that is the name of the bully in my pic)
            RexBruMet Skin for FrodoPlayer

            Nissan Aux-in MOD


            Originally posted by bgoodman
            We're an international forum, post in whatever langauge you like.

            Comment


            • #7
              I don't have that option on xp (using epia m10K mb). only 60Hz is available even after I untick "Hide modes...bla bla"

              Comment


              • #8
                You don't have 800x600 75hz..... if that so you board is running super old bios/drivers even before 1.16.

                I thing you have to double ckeck my friend.
                RexBruMet Skin for FrodoPlayer

                Nissan Aux-in MOD


                Originally posted by bgoodman
                We're an international forum, post in whatever langauge you like.

                Comment


                • #9
                  I installed the bios & graphic update from:
                  http://www.viaembedded.com/product/D...therboardId=81

                  still I don't have any other option other than 60Hz. Is it my XP?

                  anyway to change the resolution on Xenarc itself?

                  Comment


                  • #10
                    Ok follow this inst:

                    right click desktop
                    go to properties
                    select settings>advance mode>adapter>list all modes and look for 800x600 75hz true color


                    Do that and the input back
                    RexBruMet Skin for FrodoPlayer

                    Nissan Aux-in MOD


                    Originally posted by bgoodman
                    We're an international forum, post in whatever langauge you like.

                    Comment


                    • #11
                      You might whant to check the bios setup also. I remember a setting there for resolution. make sure it is set for 800x600.
                      "There aint no Nation like Brunation"

                      Carputer Project: 80%
                      VIA M10000 w/ 1gb Ram
                      200gb 3.5 HD
                      Opus 150w
                      XP w/ Frodoplayer
                      more to come...

                      Comment


                      • #12
                        Thanks Brunation, when I change to 800x600 in bios xenarc also follow that resolution (800x600 60Hz). thanatos106, when i follow your instruction I only saw different resoultion but same 60Hz:

                        640x480 60Hz
                        800x600 60Hz
                        1024x768 60Hz

                        Comment


                        • #13
                          Really.... never 75hz???

                          Glad it work out......
                          RexBruMet Skin for FrodoPlayer

                          Nissan Aux-in MOD


                          Originally posted by bgoodman
                          We're an international forum, post in whatever langauge you like.

                          Comment

                          Working...
                          X