Announcement

Collapse
No announcement yet.

xenarc problems

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • xenarc problems

    I just purchased and installed my xenarc 700 v monitor with a pioneer avic-90dvd. It plays dvds just fine, but when I put in my navigation disc I get the pioneer logo and the loading screen, but then after that it just goes blank. The screen just stays black and doesn't do anything. What could the problem be?

  • #2
    It's probably that the resolution your xenarc is set to doesn't match what the pioneer is putting out. Does the pioneer output vga? How do you have the xenarc connected?
    *******************************
    *******************************

    Comment


    • #3
      I have the av2 output connected to a RGB converter box by a yellow rca cable. That RGB converter is directly connected to the pioneer avic-90dvd player.

      Comment


      • #4
        Sounds like the converter looses sync, not the monitor...

        Have you tried with another monitor yet?
        List of front-ends/usefull apps
        XTroniC | XTroniC Direct

        Comment


        • #5
          yea....i tried it with a pioneer av6210 and that worked just fine. Its just not working with my xenarc. Could it be set on the wrong resolutions?

          Comment


          • #6
            i got it fixed..... I called up tech support and all I had to do was hold down the audio button the remote control of the avic-90 dvd and power it up and then hold it down until the screen appeared. THEN IT WORKED!! NICE!!

            Comment

            Working...
            X