Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xenarc 700TSV No signal problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xenarc 700TSV No signal problem

    hey guys i was updating my carPC, took out my Xenarc screen [from my home made OEM look alike enclosure]

    So i was tryin to connect it in my house until i was happy with the install but now i cant get no PC output on the screen...i get all of the Xenarc menus[OSD] and whatnot but when it switches to PC mode the green light stays on for about 5seconds they the OSD says power off...

    I also hooked it back into my car to see and NOW i get the same problem..this sucks......

    I also checked the white ribbon, its not loose....any ideas??
    [M10K][TinyXP][Roadrunner Frontend][OEM Enclosure]
    [iGmon]
    Download MP3 MixTapes

  • #2
    blown.

    i had this on a xenarc and could never get anything to display excpet for the osd.

    Comment


    • #3
      WTF that sucks....did u get it fixed?
      If so how much did it cost you..... you think it can be a bad video cable? I was thinkin of buying one to try out
      [M10K][TinyXP][Roadrunner Frontend][OEM Enclosure]
      [iGmon]
      Download MP3 MixTapes

      Comment


      • #4
        most liekly the controller if you had it apart. you could try armen at digitalww or Xenarc but i believe they are about $160.

        could not be the board but it is most likely. see if you can borrow another cable. Have you tried the RCA input?

        Comment


        • #5
          Im prob. gonna buy a cable from armen for 15bucks shipped[mp3car store only has the longer cable]
          You cant get these cables in local stores, right?

          Im gonna try the RCA tonight when i get home....Xenarc told me the same thing to try that and see what happens....so if the RCA works then its safe to say that its not the controller?

          what can cause the controller to just go. I mean i had the screen almost 2yrs. it was workin fine till i removed it from my enclosurer..i thought i was carefull when removin it

          and the controller is the board that has the VGA connector on it w/ the white ribbon?
          [M10K][TinyXP][Roadrunner Frontend][OEM Enclosure]
          [iGmon]
          Download MP3 MixTapes

          Comment


          • #6
            yeah is it the one that the main cable connects to. there is a smaller CD driver on the back of the panel that this connects too. these rarely go.

            it is most likely the main controller pcb. the good thing is you can use a controller from a lilliput/linitx/gain/xenarc and they will all work as long as you get the 40wire ribbon between the controller and the panel driver the right way so look out for one in the forsale section.

            Comment


            • #7
              So if my RCA inputs works would it be safe to say that 1. the VGA part of my cable is bad & 2. its not my controller
              [M10K][TinyXP][Roadrunner Frontend][OEM Enclosure]
              [iGmon]
              Download MP3 MixTapes

              Comment


              • #8
                if the rca works it is possible it is not the controller. normally when it goes it goes and all the inputs dont work.

                Comment


                • #9
                  ok i just hooked up my xbox360 to it and its workin i get input, so what do u think it can be now...
                  [M10K][TinyXP][Roadrunner Frontend][OEM Enclosure]
                  [iGmon]
                  Download MP3 MixTapes

                  Comment


                  • #10
                    i dunno, have you played with the connector? called xenarc? tried a new cable?

                    Comment


                    • #11
                      I just overnighted it to Armen...
                      [M10K][TinyXP][Roadrunner Frontend][OEM Enclosure]
                      [iGmon]
                      Download MP3 MixTapes

                      Comment

                      Working...
                      X