Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xenarc MDT-X7000 wont power on

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xenarc MDT-X7000 wont power on

    Hi just received my unit today. Cant get it to power on, a blue light will turn on while I`m holding the reset button, but none of the buttons
    will do anything.


    The remote wire are soldered on, and there is "power on all lines"


    what can i do?

    Already sent a mail to the seller, and to Xenarc, no answers yet

  • #2
    What's the wiring schematics of that particular monitor? My Xenarc 700IDT required 3 wires only... a constant +ve feed, an accessory feed and a ground. It also came with a cigarette lighter plug to power it.

    Comment


    • #3
      Thanks for your reply

      it is just the same, only i have also connected the parking brake wire to ground, tried also with out this one.

      So in short

      + on +12 v
      GRN on Ground
      and ACC on the same ACC line as the radio iam using

      Vdo

      Comment


      • #4
        Have you tried a different ground? Maybe the same ground as your radio? If that doesn't work, the it's probably just a faulty POS. Don't know if Xenarc is ever going to reply to my support request either... starting to run out of patience.

        Comment


        • #6
          It is connected to the same ground as the radio, my earlier cheap ebay screen worked fine on the same power lines

          God luck on on your inquiry !

          Comment


          • #7
            Hi Vdo, please contact us directly so we can sort this out. We need to find out who the seller is, the serial number to get a better idea about your unit. Thanks.

            Comment


            • #8
              Hi every one, I got the unit up rocking. Seems like the wire harness i got from pioneer has some voltage restrictor on the ACC line, just soldered it on before this device, and it worked!

              Thanks for all the help

              Comment


              • #9
                Is there any way to turn off the logo illumination / ring around the volume control? Why are these always on they're obnoxiously bright? At least why don't they go off if the dimmer line is activated.

                Comment


                • #10
                  Originally posted by steven765 View Post
                  Is there any way to turn off the logo illumination / ring around the volume control? Why are these always on they're obnoxiously bright? At least why don't they go off if the dimmer line is activated.
                  The monitor doesn't have a function to turn them off.

                  Comment


                  • #11
                    hint hint, there's an option for an update.

                    Comment

                    Working...
                    X