Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help the noob ! Sound problem !

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help the noob ! Sound problem !

    Hello all,

    I just finish my carputer but...
    For information:
    Motherboard: Gygabyte 525tud
    SoundCard: Wavio (Onkyo) SE200 PCI (link: http://www.geekstuff4u.com/onkyo-se-..._from_store=fr )
    Power: M4 ATX 250W 12V (link: http://www.cartft.com/catalog/il/903 )
    All In metal case.

    My problem is when I plug the RCA to my car radio there is a continuous bad low Crackling sound.
    When I use a voltmeter, PC case to the car mass I can see a constant 0.03V.
    I though it was a mass problem but after checking everything I can't find what the problem is !

    Please help me to find it.
    Last edited by Shinju001; 04-20-2011, 01:13 PM.

  • #2
    you probably have a ground loop-- there are tons of threads with info on how to correct that, so it would probably be better to search, as i tend to miss some details..
    My OLD 2001 Mitsubishi Eclipse GT:
    "The Project That Never Ended, until it did"


    next project? subaru brz
    carpc undecided

    Comment


    • #3
      After spending time on the forum and discover what is ground loop...
      I am going to try this:
      Monacor FGA-40HQ, Oehlbach NB2000H, AL5 or Caliber LT1s
      I hope that's the good solution !
      Last edited by Shinju001; 04-22-2011, 05:11 AM.

      Comment


      • #4
        I bought a Caliber LT1s and miracle no more noise ! (link: http://www.caliber.nl/advanced_searc...rds=1s&x=0&y=0 )
        Merci Soundman pour ta réponse et merci à ce forum très complet pour les bidouilleurs en tout genre.
        A bientôt.

        Comment


        • #5
          i bought a ground loop siolator from ebay about £10 inc P7P.. no more noise.

          Comment

          Working...
          X