Announcement

Collapse
No announcement yet.

Please help! - this is driving me mad!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Please help! - this is driving me mad!

    Hi all,
    I thought this would be a nice easy little thing to setup, HOW WRONG WAS I!

    Here's a list of whats installed at the moment.

    Toshiba SA60-302 - Laptop
    Lilliput 8" Touch screen - hard wired into the ignition curcit
    Haicom Universal Laptop Car Charger - Cig Ligher Socket
    Jack>RCA>Alpine Head Unit

    I'm having to use extension cables on the USB and VGA leads.

    The problem I've got is...

    When the laptop is plugged into the car charger I get interference on the screen, and the USB stops working and I get the error "unknown usb device".

    When the laptop is running off of battery everything is exactly how I want. I have tried this car charger and a 240v inverter which i used first and thought it might just be the big change of voltage.

    Any suggestions of how I can work around this would be great!

  • #2
    sounds like you just aren't getting enough juice...or that there is some interference when plugging directly into the car.....

    anyone else?
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

    Comment


    • #3
      did it work ok on the inveter and mains charger?

      Could be the ciggy lighter causing problems - try wiring direct to the battery

      Comment


      • #4
        ok - well i have now removed everything from the car as I stopped getting a USB conection all together.

        Now plugging all the stuff into mains 240v using all the right cables I have NO usb at all. Looks as if whatever was causing a problem has killed something in the screen.

        I get a picture thru the VGA, none of my pc's even register that there is a usb cable being plugged in.

        Comment


        • #5
          just been reading about other problems with these monitors, in your opinion have I killed it, or has it killed itself?

          Comment

          Working...
          X