No announcement yet.

why is this happening? :(

  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • why is this happening? :(

  • #2
    You might try reading the manual for what the blinking red indicator means...
    Barring that, post the make/model of the p0wer supply along with how you wired it so we can read the manual for you

    Might be under voltage or over voltage or many other things including a bad PowerSupply.
    Last edited by TruckinMP3; 06-15-2011, 08:18 PM. Reason: removing key word matches
    D201GLY2, DC-DC power, 3.5 inch SATA

    Yes, you should search... and Yes, It has been covered before!

    Read the FAQ!


    • #3
      The power supply is the CNX-P1900 v2.2

      The problem occured after I left the pc on and shut down the ignition, Usually I turn of the pc manually and wait for it to shutdown before I shut the ignition off.

      I know the power supply isn't bad cause I had this exact same problem before and ordered a new power supply and the same thing happend. The problem went away on itself after a while, that was last year and now it happend again.
      Its been like this for 6 days now and its frustrating me, I just want to know what's going on. It worked once today
      after I unplugged the usb cable for the Xenarc touchscreen from the pc but after I shut down the ignition and turned it back on the problem came back again.

      I've had this carpc for 3 years without any issues besides this. I need to know whats the culprit for this.