Announcement

Collapse
No announcement yet.

OPUS 150 Problem FIX

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OPUS 150 Problem FIX

    I had trouble with the opus and finally found the fix.
    problem i was having was that the green light would come on but the opus fan would not. It also was not powering my mobo.
    If this is happening to you, you need to open up the opus case and look at the yellow coil that is right next to the 8 pin connector. This coil cannot be touching the metal case. So, try to power up the opus without the case. This should work. Now find a way to insulate the coil or case to ensure that there is no contact between the yellow coil and metal case.

    People have helped me with my install so much that i thought i would share this little bit of info.

  • #2
    Dude, seriously... you're my hero! I was all set to give up and start throwing ***** when I came across your post. Fan-*******-tastic. It's up and it's running.

    LADIES AND GENTLEMEN... IT'S A BOY!!!
    A car without turbo is a car with perpetual lag.

    My Ride
    My New Page

    Comment


    • #3
      Sticky? Sounds like a good tip...
      Spent so far: $1,755
      Check Out My Work Log for Specs/Pics
      CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
      Don't mess with Texas.
      It's not nice to pick on retards!

      Comment


      • #4
        Definatly should be a sticky!
        Renault Megane...the OEM look

        The Lost in Europe Ford Escort

        Comment

        Working...
        X