Announcement

Collapse
No announcement yet.

Power supply problem...

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Power supply problem...

    Hi everybody!
    I need some help about the power supply of my carputer.
    I've used, as carputer, an HP E-VECTRA... not very powerful, but it does well its job!
    It has an internal notebook power supply that takes 19 volt in input.
    Thus, I've simply bought a universal laptop car adapter, and it works fine.
    The problem is that it works only when the engine is on.
    Because, it seems that when the engine is off, the car battery does not provide sufficient voltage (or maybe current) in order to allow the laptop adapter to work properly.
    By the way, there is also the voltage drop problem when there is the engine ignition.
    May someone help me in solving that problem?
    I'd like to use my carputer even with the engine off!

    Thanks!

    Simone

  • #2
    Do A Search On 19v

    (hint And If Carnetix Comes Up Then You Have Struck Gold - Big Hint There!)

    Comment


    • #3
      Another hint.... P1900
      Old setup
      Epia M10k, Cubid 2699R case, 512MB, 40GB 3.5" drive
      New setup
      Optiplex 260SX (2.8GHz P4, 512MB, 30GB, DVD)
      Xenarc 700IDT, USB hub, 802.11g, bluetooth, P2140, P5V

      Comment


      • #4
        he speaks the truth

        edit ... they
        My JeepPC Install

        "there are no stupid questions, just stupid people."

        "it's been agreed the whole world stinks so no one's taking showers anymore"

        Comment


        • #5
          Thanks!

          Thanks! I've found all the information about the P1900...

          Thanks again!

          Simone

          Comment

          Working...
          X