Announcement

Collapse
No announcement yet.

P2140 seems dead

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • P2140 seems dead

    I was going to post this on the CarNetix Support Forums but they are currently down doing software upgrades....

    I just hooked up my P2140 power supply for the first time (bought here through the MP3car store) in my car and had it running just fine. I came back later that day and now it has no power or anything. No blinking lights, no output power, I can't even connect to it through USB with PSUmoni. I've checked and double checked all my connections and they are all good. I have checked the onboard 15 amp fuse and it is good. Has anyone had this problem before?

    I think it's dead, but before I do anything I'd try and ask here first to see if anyone had any ideas or advice on what to check...

    Thanks,
    Dan
    1997 Corvette

  • #2
    Start measuring voltage, specifically at the 12v line.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

    Comment


    • #3
      I have 12.29V DC on the input line. I have 12.29V DC on each side of the fuse. The fuse is good. I have no lights, no 12v output, no fan running, nothing. I have hooked up the ACC wire and still nothing. I should be able to connect to it with PSUnomi with no power to it, correct?
      1997 Corvette

      Comment


      • #4
        Did you get this fixed?

        (Starting to worry about all the P2140 threads with no solutions, and no help. Maybe I don't want to go with it...)
        Zotac H55-ITX w/ 802.11n WiFi, i3-550/3.20GHz, 8GB DDR3 1333MHz, 120G Intel SSD, P2140,
        7" pseudo-transflective resistive TS, Win7-64, Centrafuse 4.3, Elmscan Compact 6, BU-353, Rear camera, Trailer camera

        Comment


        • #5
          Originally posted by Zephrant View Post
          Did you get this fixed?

          (Starting to worry about all the P2140 threads with no solutions, and no help. Maybe I don't want to go with it...)
          I ended up sending it back to the MP3car.com store. They tested it and it was apperently defective so they are sending me another one. So hopefully soon I can get my system going...
          1997 Corvette

          Comment


          • #6
            Did I Kill My 2140 ?

            if the jumpers to set config were mistakenly inserted vertical vs horizontal - would that kill a 2140 ?
            I was setting mine up and seeing the LED, getting output voltage, etc, and the switched to new config and may have screwed up jumpers and then turned it on .
            Now I cannot get the LED to light, etc - cannot connect through the USB with PSUnomi software.

            Ideas ?

            Comment

            Working...
            X