Announcement

Collapse
No announcement yet.

Centrafuse 1.47 Update

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Centrafuse 1.47 Update

    Here is Centrafuse 1.47

    http://www.fluxmedia.net/downloads/CF147.exe

    This fixes many issues in 1.46 and adds some nice new features...

    Read the release notes for complete list...

    http://forums.fluxmedia.net/showthread.php?t=2153

    This update will not change your settings, it will keep existing settings...

    There are still a few issues being worked on for the final 1.50 release, as well as a few features that need testing in this release...

    Here is a list of remaining known issues...

    http://forums.fluxmedia.net/showthread.php?t=1660

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  • #2
    Great work!
    I'll throw this on the system later on and report any issues, however it does look like this release knocks out quote a few niggling problems and the new features list is very impressive...
    I installed my carpc into my pet Kangaroo, mate.

    Comment


    • #4
      Originally posted by coucouillu View Post
      The skin toggle do not work anymore via DIM button.
      yeah... trying to figure out where to put this... Having 3 functions on a button was confusing to most people and the screen black out was never being used, many support emails about adding a function that was already there... so we improved this and made it actually turn the screens off and the button only do 2 functions, and black out made since here...

      any ideas on where you would want this function? How many users use that function?

      david
      __________________
      CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
      01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
      M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

      Comment


      • #5
        Looks like there may be an issue with the Navi voice too David.

        The music mutes whenever a turn comes up, but nobody's talking any more.

        Comment


        • #6
          David,

          I'm still getting the screen at the beginning about it being an expired beta... is there a way to get rid of this? It's very annoying, and the OK button is not very finger-friendly.
          My Grandma & Her Friends on Their Spring Vacation

          Comment


          • #7
            Originally posted by Nola111 View Post
            David,

            I'm still getting the screen at the beginning about it being an expired beta... is there a way to get rid of this? It's very annoying, and the OK button is not very finger-friendly.
            I have sent you a PM...

            david
            __________________
            CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
            01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
            M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

            Comment


            • #8
              Originally posted by ivanmx6 View Post
              Looks like there may be an issue with the Navi voice too David.

              The music mutes whenever a turn comes up, but nobody's talking any more.
              I will check into this, might have something wrong with the update... It should have removed all the SPX files and replaced the voice files with WAV files, which should fix the stutter issue some users had...

              What language do you have set? Does it say the Drive Carefully?

              david
              __________________
              CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
              01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
              M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

              Comment


              • #9
                Originally posted by ivanmx6 View Post
                Looks like there may be an issue with the Navi voice too David.

                The music mutes whenever a turn comes up, but nobody's talking any more.
                ok, I think this is caused by the new function that sets navigation voice to a set level, then restores the volume... I think it might just be too low...

                open System\Settings.xml and change NAVSOUNDLEVEL from 8 to something more like 25 and see if it fixes the issue... Let me know what value works for you and if this fixes your issue...

                david
                __________________
                CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
                01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
                M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

                Comment


                • #10
                  Originally posted by veetid View Post
                  ok, I think this is caused by the new function that sets navigation voice to a set level, then restores the volume... I think it might just be too low...

                  open System\Settings.xml and change NAVSOUNDLEVEL from 8 to something more like 25 and see if it fixes the issue... Let me know what value works for you and if this fixes your issue...

                  david
                  This works, though it have to be higher than 25. My opinion.
                  I love that the screen now turns completely off, rather than just making it black! Thanks

                  Comment


                  • #11
                    I love updates

                    Comment


                    • #12
                      Originally posted by eliaz View Post
                      This works, though it have to be higher than 25. My opinion.
                      I love that the screen now turns completely off, rather than just making it black! Thanks
                      Everyone please help me come up with the best default value for the NAVSOUNDLEVEL, what you have working in the car, house, mobile computer, etc...

                      Thanks for the feedback!

                      David
                      __________________
                      CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
                      01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
                      M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

                      Comment


                      • #13
                        I take it back...I lost all my plugin main buttons ...APOI, iGuidance, Audio Properties, RadioShark...
                        And I'm having a hard time restoring them.
                        I added them thru the plugins menu, but they don't show back up!


                        Had to go back in and add them thru button config setup

                        Comment


                        • #14
                          How bout adding a setting/button for that in the navigation settings menu, so each one can customize this?

                          I have mine set a 90 on my home pc for testing. I'll check the sound level in my car later.

                          Comment


                          • #15
                            Originally posted by eliaz View Post
                            How bout adding a setting/button for that in the navigation settings menu, so each one can customize this?

                            I have mine set a 90 on my home pc for testing. I'll check the sound level in my car later.
                            90 would bring the volume to 90% for both main and wave volume, this is very very loud on my PC, and would blow you away in the car... Open the windows mixer and see if both levels are raising properly... Made the wave is not being controlled on some making the value need to be higher or something...

                            david
                            __________________
                            CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
                            01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
                            M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

                            Comment

                            Working...
                            X