Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error trying to run Centrafuse 1.4 after install

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error trying to run Centrafuse 1.4 after install

    i have tried numerous times to run Cnetrafuse 1.4 after installing and i get the following error. I have removed and re-installed .NET and have run all the updates to it and still i get the same error. I have not messed with .NET so i have no idea what the error message is trying to say.
    Attached Files
    Progress
    [===== . . . . . ] 50%

    Just need a touch screen and most importantly... A car

  • #2
    Looks like you disabled performance counters.
    That breaks some stuff.
    [H]4 Life
    My next generation Front End is right on schedule.
    It will be done sometime in the next generation.
    I'm a lesbian too.
    I am for hire!

    Comment


    • #3
      unsure what that means or how to enable preformance counters. The only thing that i know i have disables running WinXP Pro is most of the options in the preformance setting from the system menu which i have tried enabling them all and i still get the same error
      Progress
      [===== . . . . . ] 50%

      Just need a touch screen and most importantly... A car

      Comment


      • #4
        I have post a tuto for this at David.
        I will search it and post the link here.
        New prototype : 2DIN AUDI OEM-LIKE CARPC based on SYMPHONY II
        Motorized InDash Screen, Core 2 Duo 2.2Ghz, SSD

        Home Made In-Dash 7" Lilliput V1
        Home Made In-Dash 7" Lilliput V2 = LM-Lilliput Prototype

        First project in Peugeot 306

        Comment


        • #5
          Have a look here:
          http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=56210

          Look at fisrt post and 7th post.
          But it seems that is not same problem as your.

          It seems that it hasn't work for other but it has worked for me

          Hopping it will help!

          !!!!!ATTENTION!!!!!!
          I am not responsible of any thing. Make a backup before do anything
          New prototype : 2DIN AUDI OEM-LIKE CARPC based on SYMPHONY II
          Motorized InDash Screen, Core 2 Duo 2.2Ghz, SSD

          Home Made In-Dash 7" Lilliput V1
          Home Made In-Dash 7" Lilliput V2 = LM-Lilliput Prototype

          First project in Peugeot 306

          Comment


          • #6
            1.5 does not use performance counters anymore...

            david
            __________________
            CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
            01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
            M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

            Comment


            • #7
              I had the same problem. Couldn't figure it out. Centrafuse would not run on my desktop because of that error. Worked fine in my car though.

              I had recently bought a new motherboard and had to reinstall windows. Centrafuse works fine on my desktop now. I'm not sure you would want to go that route to get Centrafuse working, but I couldn't come up with a solution to it.

              Comment


              • #8
                i tried changing that Reg info and still have the same problem =(, I think i will just wait for 1.5 to come out. Hopefully soon.
                Progress
                [===== . . . . . ] 50%

                Just need a touch screen and most importantly... A car

                Comment

                Working...
                X