Announcement

Collapse
No announcement yet.

Errors on 1.2

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Errors on 1.2

    I have found 3 errors in Centrafuse 1.2 With Vista

    1.) The start button is not hiding so it shows threw Centrafuse sometimes.

    2.) When the Pause button shows its off a little, but not when it shows Play.

    3.) The back button it off a little too. But not when the X is there.

    Also I to had the error when installing Centrafuse. But then I uninstalled my old centrafuse and it went away.
    CENTRAFUSE From Flux Media
    The Ultimate Infotainment Interface
    Download V1.20 from there site now!!!!
    Download the new 2.0 RC1 From here Linky

  • #2
    I am uploading what should be the last 1.2 installer now and will post when it is finished...

    I spent awhile improving Vista support to make most all data write to LocalAppData instead of ProgramFiles and the install should be seemless with UAC enabled...

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

    Comment


    • #3
      David, I uninstalled then reinstalled with the new installer and it's still is the same. I have posted my log if it helps any.
      Attached Files
      CENTRAFUSE From Flux Media
      The Ultimate Infotainment Interface
      Download V1.20 from there site now!!!!
      Download the new 2.0 RC1 From here Linky

      Comment


      • #4
        Originally posted by bns2000 View Post
        David, I uninstalled then reinstalled with the new installer and it's still is the same. I have posted my log if it helps any.
        so you still got the dxsetup.exe error? this should have been gone... The graphics errors, DVD issue in the log, and the TimeZone issue in the log are all known issues we will get working in Vista soon...

        david
        __________________
        CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
        01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
        M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

        Comment


        • #5
          Also I to had the error when installing Centrafuse. But then I uninstalled my old centrafuse and it went away.
          I said that in the first post. I was just telling you that uninstalling 1.14 took it away.
          CENTRAFUSE From Flux Media
          The Ultimate Infotainment Interface
          Download V1.20 from there site now!!!!
          Download the new 2.0 RC1 From here Linky

          Comment


          • #6
            Originally posted by bns2000 View Post
            I said that in the first post. I was just telling you that uninstalling 1.14 took it away.
            I know but this should have been fixed in the new 1.2 installer, I changed the way dxsetup was called...

            david
            __________________
            CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
            01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
            M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

            Comment


            • #7
              I see what you are saying now I believe... not had much sleep in the last few days...

              you cannot test the one issue with dxsetup because it only happened with 1.14 installed...

              david
              __________________
              CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
              01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
              M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

              Comment

              Working...
              X