Announcement

Collapse
No announcement yet.

Keyboard problems

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Keyboard problems

    I got some problems....

    When I run Centrafuse on a Win XP computer, my normal keyboard dont work when I search for a new destination, but when I search for music my keyboard work OK. The OSK is showed and work OK both places.

    When I run Centrafuse on a vista computer, and I search for a new destination, my keyboard work, BUT her in Denmark, we have three special characters (), they dont work, when I search for music my keyboard work OK, no problems whit the special characters (). The OSK is showed and work OK both places.

    All tested on Centrafuse V1.47

    please help

    Bo Nielsen

  • #2
    Originally posted by Jylland View Post
    I got some problems....

    When I run Centrafuse on a Win XP computer, my normal keyboard dont work when I search for a new destination, but when I search for music my keyboard work OK. The OSK is showed and work OK both places.

    When I run Centrafuse on a vista computer, and I search for a new destination, my keyboard work, BUT her in Denmark, we have three special characters (), they dont work, when I search for music my keyboard work OK, no problems whit the special characters (). The OSK is showed and work OK both places.

    All tested on Centrafuse V1.47

    please help

    Bo Nielsen
    the keyboard should work, not sure about the special characters in navigation... Do they show up and just do not search properly?

    david
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

    Comment


    • #3
      Now, I have try on one more XP and one more Vista computers, they do the same keyboard error.

      Picture form the vista computer - show menu "select town"
      As you can see, the OSK work ok.
      But my keyboard don't



      Bo Nielsen

      Comment


      • #4
        As I understand, this guy has the same problem.

        http://forums.fluxmedia.net/showthread.php?t=2147

        Bo Nielsen

        Comment

        Working...
        X